Presteren zonder stress

Je wilt presteren zonder stress. Of het nu je eerste baan is of je derde. Maar… je komt altijd voor uitdagingen te staan. Uitdagingen waarbij je met jezelf wordt geconfronteerd. Natuurlijk wil je er een succes van maken! Maar wel graag op een manier die gezond is.

Er zijn al genoeg mensen om je heen die met stressklachten te kampen hebben – of misschien zelf met een burn-out thuis zitten. Niet jij. Dus jij zorgt ervoor dat je lekker in je vel blijft zitten en toch de uitdagingen aangaat. Hoe?

Unieke begeleding

Met de unieke begeleiding van Millennial Coach: het anti-stress-pakket met StressPreventieService. Persoonlijk, to-the-point en wanneer het jou uitkomt.

Inclusief

 • 2 online onderzoeken
 • 2 coachgesprekken van een uur
 • hands-on aanpak
 • downloadbare rapportages
 • eigen beveiligd account
 • jaarlijks afsluitbaar, dus geen abonnementenstress.

Zo werkt het!

Gebruik maken van de StresspreventieService regel je in vijf stappen.
 1. Je meldt je bij Millennial Coach aan voor de StressPreventieService.
 2. Je krijgt een uitnodiging per e-mail voor het online onderzoek van Stress Alert System® en maakt een account aan.
 3. Je beantwoordt de vragen en bekijk meteen de uitslag; je krijgt deze digitaal aangeboden via een persoonlijk account.
 4. Je deelt je uitslag met Manny binnen de beveiligde online omgeving.
 5. Plan een afspraak in met Manny voor een persoonlijk coachgesprek. Na een half jaar krijg je een nieuwe uitnodiging – zo breng je mooi je ontwikkeling in kaart.

Houd je vinger aan de pols

Voor slechts €297,- ben je klaar. Je zit nergens aan vast. Wel neem je jezelf serieus als mens en als professional. Wat houdt je nog tegen?

Bel: 06 10420440 of mail naar manny@millennialcoach.nl.

Weten wat anderen vonden van Millennial Coach? Lees de referenties.

Meer weten over Manny? Kijk op haar LinkedIn-profiel.

Contact

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden