Referenties

Millennial Coach

Wat anderen zeggen over Millennial Coach

Op zoek naar een coach? Referenties helpen. Lees hier wat jonge professionals zeggen die door oprichtster Manny Moerman zijn gecoacht.
Manny Moerman heeft gecertificeerde opleidingen gevolgd en is aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) onder nummer 5774.

 

Evie, Implementatieconsultant, 29-01-2023

Bij Manny voelde ik meteen de vrijheid en veiligheid om eerlijk te mogen zijn. Het eerste gesprek heeft mij meteen inzichten ...

gegeven waarmee ik meteen aan de slag kon. Ook het fijne aan onze gesprekken was dat we konden lachen waardoor ik het gevoel kreeg dat fouten maken menselijk is

Claire, Promovendus, 14-06-2021

Ik kwam bij Manny om voor mijzelf scherper te krijgen wat ik wilde met mijn carrière, en hoe ik meer plezier uit mijn werk kon halen. In slechts drie gesprekken heeft Manny mij heel erg veel belangrijke inzichten gegeven. Dankzij onze gesprekken heb ...

ik nu veel meer vertrouwen in de toekomst en weet ik beter hoe om te gaan met vervelende dingen. Inzichten die niet alleen van pas komen in mijn werk, maar ook zeker daarbuiten! Manny stelt ontzettend verhelderende vragen, is erg warm, en de gesprekken voelden erg veilig. Al met al zou ik iedereen aanraden eens met Manny te gaan praten.

Yara, letselschadeadviseur, 30-05-2021

Aan een schilderij met een afbeelding van een Afrikaanse stam bij zonsondergang kan ik heel veel betekenis toekennen, maar ik kan het ook laten. In eerste instantie is en blijft het namelijk gewoon een doek met daarop wat verf. Die stap sloeg ik - net ...

zoals zovelen- eigenlijk altijd automatisch over. Waarom? Het neutraal waarnemen van dingen, mensen en/of mijn eigen gedachten is niet interessant voor de drama-wereld. De wereld is een soort spel, een theater waar een constante dramavoorstelling gaande is. Na het volgen van het coachingstraject zit ik in het publiek en kijk ik naar de voorstelling in plaats van eraan deel te nemen. Het neutraal waarnemen van dingen en van mijn eigen gedachten vormt geen voeding voor deze dramavoorstelling, maar wel voor mijn innerlijke rust. Soms is de oplossing zo simpel dat je er zelf niet opkomt, maar met ontzettend veel handige handvatten van Manny werd ik gestimuleerd om anders te denken en zelf bewust keuzes te maken.

Kirsten, projectmanager, 31-05-2021

Manny heeft mij geholpen helder te krijgen wat ik wil in mijn carrière. Ik vond het fijn dat ze spiegelt en moeilijke vragen stelt, en daarnaast warm, accepterend en vrolijk is. Ik zou haar dus zeker aanraden.

Emma, beleidsmedewerker
30-04-2021

Manny heeft me met haar verhelderende blik, open houding en gerichte vragen doen inzien welke gedachte momenteel een grote blokkade vormt in mijn leven. En tegelijkertijd weet ik nu dankzij Manny ...

ook hoe het anders kan. Dat biedt veel hoop en zelfvertrouwen voor de toekomst!

Wendy, manager operations
08-01-2021

We kregen de kans in onze organisatie om uit te vinden of een coach je iets zou kunnen brengen. Ik had nog geen duidelijk idee waarmee, maar door deze mogelijkheid ging ik daar wel over nadenken. In een mini-coachsessie stelde Manny mij de juiste ...

 vragen en kwamen er al snel een paar punten naar voren waarvan voor mij duidelijk werd dat als ik daarmee aan de slag zou gaan, het me veel zou kunnen brengen.

In een aantal gesprekken kwamen we samen tot de kern. Zelfs online ging dat prima. Eigenlijk bleken alle lastige situaties waar ik tegenaan liep naar dezelfde oorzaak te kunnen worden teruggebracht. Het zat allemaal heel logisch in elkaar en dat was voor mij als analytisch persoon heel prettig. Ik kon alles beredeneren en alles klopte; dat voelde echt heel bijzonder voor iets wat geen harde wetenschap is. Ik leerde mezelf beter begrijpen en de oplossing werd daarmee een stuk eenvoudiger. Ik ben heel blij dat ik Manny heb leren kennen en als ik in de toekomst nog eens behoefte heb aan iemand die neutraal met me meedenkt, dan weet ik bij wie ik ga aankloppen!

Gary, salesmanager
22-12-2020

De coachgesprekken met Manny hebben mij veel geleerd over mezelf. Ze bracht op een zeer toegankelijke en vriendelijke manier nieuwe inzichten en dankzij haar verhelderende kijk op zaken heeft ze mij kunnen voorzien van bruikbare tips.

Ze kwam tot de kern van de zaak en dat was voor mij uiteindelijk een echte eye-opener. Bedankt Manny!

Laurie, implementatieconsultant
04-12-2020

Op de basisschool heb je (naast ouders) een juf of meester die je begeleidt in je ontwikkeling; op de middelbare school is dit een mentor; bij je vervolgopleiding heb je een studieloopbaancoach of studieadviseur en als je werkt heb je Manny!
Iemand die je zo nu en dan een spiegel voorhoudt, je soms kan voorzien van advies, maar het allerbelangrijkste: iemand die helpt om een antwoord of oplossing te vinden voor (grote) vragen of problemen waar je tegenaan loopt. Ook al denk (en misschien wel vind) je dat het tijd is om op eigen benen te staan, je hoeft niet alles zelf te doen. Manny helpt je om de (grote) vragen of problemen in kleine behapbare stukjes op te breken waardoor de antwoorden/oplossing een stuk dichterbij is dan je aanvankelijk dacht. Dit alles maakte dat ik iedere keer weer uitkeek naar mijn volgende afspraak met Manny!

 

Auke, projectmedewerker, 04-12-2020

Ik maakte kennis met Manny via de organisatie waar ik werkzaam ben. Toen ik eens rondkeek op haar website bleef ik hangen bij het kopje 'Assertiever worden'. Ik dacht meteen: dit ben ik! Omdat ik mezelf op dit vlak graag wilde ontwikkelen ben ik dan ook het gesprek met Manny aangegaan.
In de gesprekken hebben we onderzocht waarom ik assertiever wilde zijn, waarom ik dit lastig vond en hoe ik hier naartoe zou kunnen werken. Door veel nuchtere vragen te stellen en te blijven doorvragen zorgde Manny ervoor dat ik zelf het antwoord op mijn vraag vond. Manny deed dit op een luchtige manier, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Ik heb de gesprekken als zeer verhelderend ervaren en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen, waardoor ik nu assertiever door het leven ga!

Vidhya, energetisch coach, 30-1-2020

In slechts vier gesprekken heeft Manny Moerman van Millennial Coach mij geholpen om een stevige basis als Young Professional leggen. Ze heeft mij geholpen met:

– mijn doelgroep helder te krijgen, waardoor ik gerichtere acties onderneem;
– mijn kwaliteiten en aandachtspunten als Regenesis Therapeut scherper te krijgen.


Kwaliteiten van Manny:
– ze denkt snel waardoor we snel tot de kern kwamen;
– ze weet wanneer ze wat in moet zetten. Ze switchte bijvoorbeeld van coaching naar mentorschap en kan dit begrijpelijk uitleggen;
– ze confronteerde me vanuit gelijkwaardigheid, waardoor ik me niet aangevallen voelde. Daardoor ging ik niet in de weerstand, maar ging ik nadenken.


Daarnaast vind ik dat zij waarmaakt wat op haar website Millennial Coach vermeld staat: Connect – Contribute – Co-Create, en wat ze vertelt in haar videoblog Coachtalks. Dit vind ik erg belangrijk: niet alleen maar woorden maar ook daden!

Amira, marketeer, 14-11-2019

Heb jij een goede baan, leuke collega’s, mooi salaris, maar heb je regelmatig het ‘Is dit het nou?’ gevoel, vraag je je af of je dit werk echt wilt blijven doen of wil je meer inzicht in jouw persoonlijkheid? Dan is het tijd om een intakegesprek met Manny te plannen.

 Ik zat namelijk in dit schuitje en dacht dat ik de marketingbranche helemaal zat was, maar door gesprekken met Manny heb ik mijn werk juist leren waarderen en heb ik een andere kijk op het werk (en het leven) gekregen.

Lange tijd zat ik zelf met de vraag: ‘Wat wil ik doen als werk?’ Ik was zeker niet op zoek naar iemand die mij hierbij kon helpen. Het was toevallig dat ik van de term ‘millennial coach’ hoorde en dat Manny bij mij op nummer 1 in Google verscheen. Maar wat ben ik blij dat ik Manny een mail heb gestuurd.

In het traject (van drie gesprekken) gingen we terug naar de basis. Mijn basis. Hoe en waarom maakte ik bepaalde keuzes in mijn leven? Welke waarden zijn voor mij belangrijk? In het werk, in het leven, in de maatschappij en in mijn vriendengroep? Wat vind ik leuk aan mijn huidige baan en wat staat mij tegen in mijn huidige baan? In gezellige, maar doelgerichte gesprekken gingen we op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Door dit in kaart te brengen, kreeg ik veel meer inzicht in wat ik belangrijk vind. Overigens was ik de regisseur van het gesprek, wat ik wilde bespreken kwam aan bod. En waar ik het niet over wilde hebben, sloegen we over. Wat ik fijn vond aan Manny is dat ze gerichte vragen weet te stellen, waardoor je goed moet nadenken over jezelf, zonder dat het zweverig is. Want dat is wat ik van tevoren wel dacht bij de term ‘Millennial Coach’.

Manny heeft mij goed helpen nadenken over wie ik ben en waar ik voor sta. Hierdoor heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, ben ik mijn baan weer gaan waarderen, sta ik veel positiever in het leven en weet ik welke sterke en zwakke kanten ik heb en hoe ik die het beste kan inzetten. Reflecteren staat centraal tijdens het traject, maar dat maakt je echt bewust van wat besproken is. Daarnaast voer je ook een aantal opdrachten uit, maar daar ben je geheel vrij in. Vind je iets niet leuk? Doe het dan vooral ook niet!

Al met al kan ik dit zeker aan iedereen aanraden die hulp nodig heeft bij ontdekken wie hij/zij is, die meer inzicht wil in zijn/haar eigen persoonlijkheid of – net als ik – terug wil naar zijn/haar basis. Een positief gesprek met nuchtere, gezellige Manny is nooit mis ;).

Daniël, Adviseur Wegen 25-10-2019

Als nieuwkomer op de arbeidsmarkt was dit eerste jaar alles nieuw voor me. Als onderdeel van deze start werd mij vanuit mijn detacheringsbureau de mogelijkheid geboden om een coachingstraject te lopen bij Manny. ‘

Heb ik wel coaching nodig, alles gaat toch goed?’, hield ik mezelf voor. Toch heb ik deze kans met beide handen aangegrepen en daar heb ik geen spijt van.
De gesprekken met Manny hebben mij geholpen om de achtbaan waar ik in was beland eens onder de loep te nemen. Even een pas op de plaats en samen op zoek naar de ontwikkelingen die je doormaakt. Zo was Manny in staat om feilloos aan te voelen waarom ik bepaalde dingen doe zoals ik ze doe. Daarnaast gaf ze me steeds weer nieuwe inzichten in beleefde situaties op het werk en privé die door mij waren aangedragen.
Manny zal je nooit veroordelen of aangeven dat je iets anders had moeten doen, ze zal alleen laten zien hoe je er op een andere manier naar kunt kijken. Hoe dat jouw visie en toekomstige acties beïnvloedt, dat mag je zelf bepalen. Haar enthousiasme gecombineerd met haar professionaliteit is daarbij haar grote kracht.
Ik heb de gesprekken met Manny ervaren als gezellige gesprekken waarin volledig de ruimte was om alles te bespreken waar je in het dagelijks leven op zowel privé als professioneel terrein mee worstelt. Ik wil haar daarom heel hartelijk danken voor de nieuwe inzichten die ik gekregen heb.

Liesbeth, projectmanager, 15-07-2019

Voor ik startte met de coaching, dacht ik: “Bewustwording, ja bewustwording… wat brengt dat dan?” Maar wat mij zo goed beviel aan de coaching van Manny, is dat ze juist die vragen stelde waardoor ik zelf ging bedenken waar het nu echt aan lag en echt vandaan kwam.

Ik zat net een maand in mijn eerste baan en ik merkte dat ik erg zoekende was: wat is nu eigenlijk normaal? Wat kan ik vragen, en wat niet? Hoe moet ik mij opstellen? Want ik was eigenlijk alleen nog maar met werk bezig, er werd van alles van me gevraagd. Hoe kon ik goed voor mezelf blijven zorgen? Ik had daardoor last van stress, was vooral heel moe. Ik wist niet waarop ik mijn keuzes kon baseren en kon niet goed voor mezelf opkomen.
Manny heeft me onder meer heel erg geholpen met verwachtingsmanagement. Haar houding was altijd neutraal en open, ze was me nooit aan het veroordelen en ik had het gevoel dat ik altijd alles kon zeggen. Heel erg goed was dat zowel privé als werk aan bod kon komen. Ik mocht zelf bepalen waarover ik het wilde hebben. Belangrijk, want werk en privé hangen heel erg met elkaar samen. De patronen die je in je werk laat zien, komen ergens vandaan. Ze komen ook in je privéleven voor en ik vond het fijn dat daar ruimte voor was. Je hebt er veel aan als je zo’n patroon eenmaal doorhebt. En niet alleen doorhebt, er soms ook iets aan kunt doen, mee experimenteren. Wat werkt wel en wat werkt niet. Ik heb mezelf beter leren kennen en daardoor kan ik nu het beste uit mijzelf halen.
Manny is eerlijk, dat waardeer ik heel erg. Er is geen poespas. Ze kon me laten zeggen waar het op staat en zegt zelf ook waar het op staat en daar houd ik heel erg van, oprecht en eerlijk. En ik bleef me verbazen waarover ik kon leren. Zelfs als ik dacht dat er niets was, bleek er onder wat ik vertelde toch een belangrijk punt te liggen. Ja, dat verrassende element vond ik leuk, dat door in gesprek te gaan -waarbij zij doorvroeg- ik tot mooie inzichten kwam. Ik sta nu heel veel sterker in mijn schoenen, zowel in mijn werk als privé.

Ramila, changemanager, 20-06-2019

Hoe makkelijk is het om jezelf voor de gek te houden en bepaalde gedachten goed te praten? Ik kan nu zeggen dat het erg gemakkelijk is, maar de confrontatie aangaan en erachter komen waar deze gedachten vandaan komen: dat is lastig.

Op het moment dat je de poging waagt en de confrontatie aangaat, dan kun je in een sprint groeien als mens en als professional. Dit is ook een deel van mijn reis geweest met Manny. Door goede gesprekken met zekere diepgang en kritische vragen werd ik geprikkeld en bemoedigd om mijn waarden en assumpties te bevragen. Het leverde mij veel inzicht op in mijn ‘doen en laten’, maar ook in het vermogen dat ik bezit. Na ieder gesprek voelde ik de ultieme empowerment om uitdagingen aan te gaan, zowel op het werk als privé.

Een echte eyeopener was dan ook: wat zijn we toch sterk als mens. Iedere dag maken we keuzes, op ieder vlak. De een doet dat vooral met verstand en dat ander meer op gevoel. Tijdens het coachtraject met Manny leerde ik een balans te vinden tussen het rationele en intuïtieve. Dit heeft mij vooral geholpen in het nemen van beslissingen en het vergrootte ook mijn zelfvertrouwen. Deze waardevolle ervaring heeft mij veel gebracht en ik had het zeker niet willen missen. Iedereen om mij heen raad ik dan ook aan om dit traject te doorlopen, want je kunt veel meer dan je denkt. Dus investeer ook in de sterkste tool die je hebt: jezelf!

Thomas, procesregisseur, 19-12-2018

Toen ik aan het traject begon geloofde ik niet zo in de meerwaarde van personal coaching. Vanuit eerdere ervaringen vond ik personal coaching vaak zweverig en weinig concreet. Ik geloofde daarom meer in een aanpak die zich richt op inhoudelijke ontwikkeling.

Wat Manny’s aanpak echter voor mij onderscheiden heeft van anderen, is dat ze haar sessie zo vormgeeft dat ik de ervaringen meteen kon gebruiken in de dagelijkse praktijk. De sessies hebben mij een spiegel voorgehouden wie ik ben als persoon en wie ik wil zijn. Manny helpt inzichtelijk te maken wat ik belangrijk vind, en hoe zich dat verhoudt tot hoe ik mij opstel in houding en gedrag. Door daar inzicht in te geven ben ik erachter gekomen op welke punten ik mijzelf wil verbeteren.
Vanuit daar ontdekte ik zelf situaties waar een iets andere aanpak veel meer zijn vruchten afwerpt dan een houding die ik daarvoor aannam. Het kunnen schakelen tussen verschillende rollen en houdingen helpt mij om meer dingen voor elkaar te krijgen en op bepaalde momenten sympathieker over te komen.
Manny’s sessies zijn er niet op gericht om je karakter te hervormen. Ik ben geen ander mens dan dat ik begon met het traject. Wel heb ik geleerd bewust te worden dat er verschillende situaties bestaan die vragen om een verschillende aanpak. Het spelen met die rollen zorgt er juist voor dat ik de goede kanten van mijn karakter beter heb leren inzetten. Het heeft mij ook inzicht gegeven welke rol het best bij me past. Voor Manny zijn eigenschappen niet goed of fout. Gesprekken met haar zijn altijd ingestoken vanuit het positieve. Haar aanpak creëert een vertrouwensband door haar luisterend oor, positieve insteek en integere houding. Ik heb gemerkt dat dit voor mij erg prettig werkt en dat ik daardoor op een andere manier naar personal coaching ben gaan kijken.

Frank, applicatiebeheerder, 14-12-2018

Toen ik vorig jaar op 18 september 2017 begon aan mijn fulltime baan, kreeg ik een coachtraject aangeboden van één jaar bij Millennial Coach. Ik begon kersvers van het HBO als ‘Young professional’ bij een grote organisatie. Daar werk ik nu nog steeds met heel veel plezier.

Het traject was bedoeld voor extra aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en casussen die helpen om zo goed mogelijk te functioneren en te presteren op de werkvloer. Ik kan met alle zekerheid zeggen dat het coachtraject dat ik samen met Manny heb doorlopen geen overbodige luxe was. Ik heb er veel aan gehad en ik kan Millennial Coach van harte aanbevelen als de mogelijkheid je geboden wordt.

 

Ik zal mijn ervaringen proberen te beschrijven onder twee categorieën.

De gesprekken
Manny is een coach die aandacht heeft voor alles wat je vertelt. Ze is oprecht geïnteresseerd in de werkzaamheden die je uitvoert en hoe het (echt) met je gaat. Ik heb me altijd heel comfortabel gevoeld tijdens de gesprekken. Mochten er situaties optreden op de werkvloer die je liever eerst even buitenom het werk wilt bespreken met een ander; dan is Manny de ideale coach. De gesprekken hielpen mij met sommige zaken waar ik op dat moment nog wat zoekende in was. Manny probeert je zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens je beginnende of lopende carrière. Ze stelt relevante vragen en heeft veel empathie voor je. Ze stelt tussendoor vragen bij onderwerpen waarvan ze denkt dat daar extra aandacht voor nodig is. Dat zorgde voor dynamiek en een ophelderende blik.

De opdrachten
Er zit een uitstekende variatie in alle opdrachten die ik tijdens het traject heb uitgevoerd. Dat zorgde er bij mij voor dat ik op een andere manier naar situaties ging kijken. Ik werd er vaak optimistischer van. Ook gaven de opdrachten mij meer inspiratie. Ik kreeg meer comfort in de werkzaamheden die ik op dat moment uitvoerde. Manny laat je overigens vrij in de opdrachten die ze je aanbiedt. Je voert ze uit op jouw manier en volgens een schema die je samen afspreekt. Na oplevering wordt er op de opdrachten gereflecteerd waar je je voordeel mee kunt doen. De opdrachten hebben mijn skills naar een hoger niveau gebracht en ik heb daarmee leuke opbrengsten kunnen tonen. Het is uitdagend, leuk & leerzaam.

Als je de kans krijgt een traineeship te volgen bij Millennial Coach, dan zeg ik… Doen!

Jelco, applicatiebeheerder, 28-09-2018

Na mijn opleiding ben ik begonnen aan een traineeship. Ik wist dat bij het traineeship ook een coachingtraject zat, maar eerlijk gezegd had ik geen flauw idee wat ik er van moest verwachten. Na het kennismakingsgesprek werd duidelijk wat het voor me in zou houden.

Een traject zonder verplichtingen, puur voor mijn eigen ontwikkeling. Eerst zag ik de meerwaarde er eerlijk gezegd niet van in. Maar hoe verder ik mij in mijn nieuwe functie ontwikkelde tegen des te meer problemen ik aan liep. In het begin wist ik niet goed hoe ik met deze problemen om moest gaan. Ik merkte dat ik op een bepaalde manier begon te handelen, helaas was ik nog niet bekwaam genoeg om bewust keuzes hierin te maken. Door de gesprekken met Manny en de concrete vragen die ze stelt ben ik gaan nadenken over hoe ik situaties benader en hierin acteer.

Ik ben veranderd van onbewust onbekwaam naar bewust onbekwaam, een stap in de goede richting en ik ga nu veel bewuster om met de keuzes die ik maak. Daarnaast heb ik geleerd niet te snel te veel verantwoordelijkheid te nemen.

Juist doordat Manny iemand is die niet bij de organisatie zelf zit, vond ik het veel makkelijker om alles met haar te delen. Manny is erg open, super gemotiveerd en probeert constant mijzelf te laten reflecteren door het gesprek aan te gaan.

Emma, projectleider, 23-04-2018

Via het detacheerbureau waar ik voor werkte kreeg ik een coachtraject aangeboden bij Manny. Ik vond en vind investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling naast mijn loopbaanontwikkeling erg belangrijk, vooral omdat ik nog aan het begin van mijn carrière sta.

Helaas heb ik (door verandering van baan) mijn traject bij Manny niet af kunnen maken, maar de gesprekken die ik met haar heb gehad hebben mij al enorm geholpen.

 Manny werkt gestructureerd en je weet duidelijk wat je kan verwachten. In de gesprekken ben je zelf leidend omdat jij de onderwerpen aandraagt waar je het graag over wilt hebben. Manny heeft me praktische tips gegevens om aan de slag te gaan met dingen waar ik tegenaan loop in mijn werk. Deze tips kon ik gelijk toepassen in mijn werk, hierdoor zag ik ook meteen resultaten. Dit hielp me gelijk verder in mijn ontwikkeling!

Manny weet de juiste vragen te stellen waardoor je leert waarom je doet wat je doet en hoe je jezelf beweegt in een organisatie (maar ook daarbuiten). In drie gesprekken heb ik al inzichten opgedaan waar ik waarschijnlijk de rest van mijn loopbaan op terug kan vallen. Ik heb geleerd mezelf te accepteren zoals ik ben en daarbinnen te zoeken naar mijn krachten, in plaats van proberen te voldoen aan verwachtingen die ik denk dat anderen van mij hebben. Manny is begaan en oprecht geïnteresseerd in wat je doet. Hierdoor voelde ik me erg op mijn gemak bij haar en kon ik me openstellen voor haar vragen. Ik zou Manny van harte aanbevelen als je net begint aan je loopbaan en je jezelf beter wilt leren kennen!

Kristiāna, adviseur infrastructuur,
11-04-2018

Voor dit review zal de kritische en sarcasmevolle ik de werkwijze van Manny toelichten. Toen ik hoorde dat ik aan een coaching traject ging beginnen schoot er van alles door mij heen. Naast de reguliere vragen als Waarom? Voor hoe lang? Is dit nuttig?
Heb ík dit wel nodig? kwamen de vaag bekende termen op als therapie (met een diep-in-de-ogen-kijkende therapeut), generatie Y, burn-out, opleidingstesten en dat soort ongein gecombineerd met de overkoepelende gedachte Heb ik hier in godsnaam tijd voor in mijn drukke werkleven?

 

Sceptisch als ik was, werd ik door mijn detacheringsbureau met een afspraak opgezadeld en ging ik er maar heen. Het moest maar gebeuren (sorry Manny, dit heb ik je nog nooit eerder verteld, maar zo blijkt, dat de aap altijd uit de mouw komt…of beter gezegd uit dit review).

Al na het eerste gesprek, na een warm en oprecht onthaal zonder de diep-in-de-ogen-kijkende therapeuts-houding snapte ik dat mijn hoofd toch niet altijd even betrouwbaar dacht als dat ik verwachte. Op de eerste vragen na het horen van dit concept kon ik al volmondig positieve antwoorden geven. Wat in een negatieve zin uitpakt als je het over zelf-inschattingsvermogen hebt. Ik had dit nodig, heel hard zelfs. Waarom? – Omdat ik blijkbaar toch echt totaal niet reflecteerde op hoe ik in mijn arbeidsvel zit. Voor hoe lang? – Zo lang mijn loopbaan carrière strekt, forever dus. Is dit nuttig? – Zeker wel, al denk je nu te weten van niet. Heb ík dit wel nodig? – Ja. Echt waar. Jij ook.

Manny weet heel goed een houding te geven tegenover haar klanten.
Na een aantal eenvoudige, doch doordachte en directe vragen kom je al gauw in de knoop met je gedachten. Klinkt als therapie, maar is het niet. Haar werkwijze laat je nadenken over hoe jij in je arbeidsomgeving als persoon staat, terwijl het niet verzwarend aanvoelt – alsof je met een vriend zit te babbelen (Manny schenkt geen alcohol, wel lekkere thee). Iets wat veel organisaties tegenwoordig vergeten (of gewoon negeren) is dus je persoonlijke ik, waardoor je ook al gauw je ik vergeet tijdens werk. Je persoonlijkheid achterhalen, je denkwijze verhelderen en de manier waarop dit zich uit in je werkomgeving zijn hele belangrijke aspecten die je carrière bepalen. Ook chaos structureren middels planningen behoort tot haar taken.

Niet alleen is Manny professioneel in haar vakgebied (psychologische – en arbeidskennis), maar ook menselijk. Zij maakt grapjes, lacht en dwingt je niet tot ongemakkelijke antwoorden waar je emotioneel van moet worden. Wat je niet wil bespreken, doe je gewoon niet. Een opdracht die je niet nuttig vindt voor jezelf, doe je gewoon niet. Wat Manny je doet beseffen is de manier waarop je met jezelf omgaat en laat je nadenken over de manier waarop je met je zelf om wílt gaan. Dus jezelf verbeteren op de werkvloer op de manier waarop je het prettig vindt. Zij is een soort van polsbeschermer – aanwezig wanneer je je gezicht dreigt te smeren over het asfalt tijdens skeeleren. En wanneer je gewoon moet beseffen dat vallen tot een mogelijkheid behoort. Ik heb van haar veel geleerd en dit zal mij zeer zeker verder helpen in mijn carrière.

Bovendien is haar kantoor goed te bereiken met OV en met auto. Daarnaast is het dichtbij het centrum van Amersfoort. Voor als je nog na haar afspraak met geld wil smijten in de winkelstraat.

Manny zit wat haar werk betreft zeer goed op haar plek als coach. Nu is de vraag aan jou of dat ook voor jou geldt.

Louiza, bestuurder, 21-07-2017

Efficiënt, creatief en rustgevend, dat zijn de woorden die mij te binnen schieten wanneer ik aan Manny denk. Ruim twee jaar geleden ben ik met haar in contact gekomen. Ik schakelde haar toen in voor het schrijven van krachtige teksten voor onze communicatiemiddelen en voor het marketing-communicatieplan.
En dat doe ik nog steeds. Zelfs als onze insteek van een tekst nog niet helder is, weet zij precies de kern van onze boodschap te raken.

Maar… als bestuurder dien ik continu voor élk probleem een oplossing te creëren. Ik besloot haar ook in te schakelen als coach. Tijdens de coachsessies met Manny leer ik ontzettend veel over mijzelf en hoe ik dit kan toepassen in het dagelijks leiding geven in de organisatie. Als sparringpartner is Manny voor ons onmisbaar. Wij zijn zeer tevreden.

Willem, ondernemer, 16-07-2017

Manny heeft mij een aantal keren supergoed geholpen om mijn gedachten te structureren. Haar coaching heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd en heeft mij geholpen een nieuwe richting aan mijn professionele leven te geven.
Manny luistert, stimuleert, daagt uit en confronteert. Dat doet zij met veel humor en enthousiasme. Een mix die mij inspireert!

Erika, administratief medewerker, 
30-03-2017

Ik ben zo blij dat ik dit coachingstraject met Manny heb gedaan. Al jaren lang weet ik dat ik qua werk niet op de goede plek zit, maar verder dan deze conclusie kwam ik niet. Samen met Manny ben ik hiermee verder gegaan.
Ik kwam daarbij best wat persoonlijke struikelblokken tegen, maar dankzij Manny durfde ik daar overheen te gaan. Ik heb door de begeleiding van haar zoveel over mijzelf geleerd en dat gaf mij weer zelfvertrouwen. Manny is ook een vrouw waarbij je je meteen op je gemak voelt, voor mij heel belangrijk. Ik heb bij haar gehuild, maar ook zeker gelachen want humor heeft ze ook. Kortom, ik raad iedereen aan om een afspraak met haar te maken!

Maureen, docente, 09-11-2019

Manny weet met de juiste vragen de vinger op de zere plek te leggen. Ze neemt geen genoegen met simpele antwoorden, maar laat je dieper nadenken. Ze heeft mij laten inzien dat het belangrijk is om met jezelf in balans te zijn, iets wat in het drukke, dagelijkse leven nog best lastig kan zijn.
Het is zowel prettig als confronterend als je een spiegel wordt voorgehouden, maar met de handvatten en vragen die Manny je geeft, opent het ook je ogen en geeft het je de moed om aan de slag te gaan.

Daniël, financial controller, 8-11-2016

Ik heb een loopbaanbegeleidingstraject bij Manny gevolgd. In dit traject ben ik op zoek gegaan naar wat ik leuk vind, wat mijn belemmeringen zijn, wat mijn vaardigheden zijn. Daarnaast ook heb ik leren netwerken, het gebruiken van social media en heb ik gewerkt aan mijn sollicitatievaardigheden.
Dit alles onder geweldige begeleiding van Manny. Ze heeft me uitgedaagd en weer laten voelen. Waar doe ik het allemaal voor? Om weer met plezier een leuke job uit te oefenen!
Ik heb weer zelfvertrouwen en weet wat ik leuk vind en waar ik energie van krijg! Het was een pittig traject maar echt zeer de moeite waard en heb het voor geen goud willen missen. Manny is echt een topvrouw die heel open is en je aan het denken zet. Je moet het zelf doen maar ze weet je heel goed daarin te helpen naar de juiste richting!

Martin, trainee, 13-09-2016

Manny is een vriendelijke en kundige coach. Ze heeft me geholpen mijn gedrag positief te veranderen. Dit deed ze door mij door middel van vragen inzichten te geven in mijn eigen emotionele blokkades.
Deze inzichten hebben er voor gezorgd dat ik beter in mijn vel zit en mijzelf gemakkelijker open kan stellen naar anderen. Ik sta nu sterker in mijn schoenen waardoor ik meer richting aan mijn leven durf te geven. Ik beveel Manny aan iedereen aan die zichzelf beter wil leren kennen.

Kim, office manager, 18-08-2015

Het coaching traject bij Manny heb ik als leerzaam en effectief ervaren. Manny is geduldig, doortastend, betrokken en ze handelt naar de situatie. De persoon in kwestie staat centraal en zo laat ze je ook voelen (hoe ongemakkelijk dat soms ook kan zijn).
Ze heeft mij een grote spiegel voorgehouden en gezorgd voor meer bewustwording. Veel dank voor deze stap in de goede richting. Ik wens je veel succes in de toekomst.

Claudia, secretaresse, 04-08-2015

Manny is een fijne coach. Vanaf het eerste gesprek voelde ik mij op mijn gemak bij haar. Door de juiste vragen werd ik mij bewust van mijn valkuilen en verbeterpunten op het gebied van gedrag en organisatie van mijn takenpakket.
Door handige tips en nieuwe inzichten weet ik met behulp van Manny meer controle te nemen over dagelijkse activiteiten. De sessies hebben mij geholpen op zowel werkgebied als privégebied. Een coachingtraject bij Manny raad ik iedereen van harte aan.

Aukje, Service Line Controller, 
31-07-2015

Manny kwam op het juiste moment in mijn carrière op mijn pad. Als professional met een drukke baan en jong gezin wil ik veel en veel tegelijk. Ik besefte dat het hoog tijd was om een mezelf een spiegel voor te houden.
Lig ik nog op koers en ben ik op de goede weg mijn kernkwaliteiten optimaal te benutten en mijn persoonlijke doelen te verwezenlijken? Ik dacht dat ik wel in charge was over mijn leven en loopbaan maar door gerichte vragen van Manny ben ik tijdens de coaching tot heldere inzichten gekomen. En viel het zelf regie nemen eigenlijk best wel tegen. In nog geen twee maanden heb ik inzicht gekregen en dit kunnen vertalen in concrete actie. Ik had niet gedacht dat dit in zo’n kort tijdsbestek tot zulke concrete resultaten zou leiden waardoor ik me nu weer op koers voel en daar naar handel. Manny ontzettend bedankt en succes voor de toekomst met je coachingspraktijk!

Gerlinde, office manager, 28-07-2015

Manny is een ervaren coach. Ze heeft mij, door de juiste vraagstelling, bewust laten worden van mijn gedrag. Ze heeft mij laten inzien wat het effect van dat gedrag is op mijn omgeving, maar vooral op mijzelf. Ze heeft mij aan het denken gezet.
De sessies zijn voor mij echt van toegevoegde waarde geweest.
Dank daarvoor Manny!

Gratis mini-coach sessie

Wil jij ook een gratis mini-coachsessie ervaren?

Contact

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden