Coaching

Millennial Coach
Vind jouw weg met een persoonlijke aanpak

Wil je iets veranderen in je leven maar weet je niet hoe?

Dan kan het enorm helpen als je er met een onafhankelijk iemand over van gedachten wisselt.

 Coaching is er in allerlei soorten en maten. Denk alleen al aan de diverse typen coaches. Het bekendste type is de sportcoach. Er zijn ook budgetcoaches, loopbaancoaches, dieetcoaches, life coaches, burn-out coaches, noem maar op. En dan zijn er de millennial coaches. Wat is nou het verschil en waarom is er een coach voor Millennials?

 

Waar kun je op letten?

Achtergrond van de coach

Coaches richten zich vaak op onderwerpen die voor hen persoonlijk veel betekenen of waar ze goed in zijn. Zo hecht een dieetcoach waarde aan gezonde voeding en een budgetcoach aan gezonde financiën. Hun achtergrond en ervaring vertellen al veel.

Aanpak en methodiek

Er is een heel arsenaal aan werkwijzen, programma’s, (wetenschappelijke) theorieën en methodes waaruit coaches kunnen putten. Meestal ontwikkelt een coach een voorkeur voor een bepaalde methodiek of aanpak, of een combinatie ervan.

Mensvisie

Let op hoe de coach kijkt naar mensen. Een coach die de persoon tegenover zich ziet als hulpbehoevend, stelt zich anders op dan een coach die uitgaat van gelijkwaardigheid.

Millennial Coach

Een millennial coach heeft ervoor gekozen zich volledig te richten op de personen van de Millennial Generatie. Iedere millennial coach zal daar eigen beweegredenen voor hebben. Een eigen aanpak. Een eigen mensvisie.

Wat is jouw reden om gecoacht te worden?

Je zet een coach in om jou de vragen te stellen die je jezelf niet stelt en die anderen jou ook niet stellen. Om inzichten te krijgen. Om nieuwe stappen te zetten. Je kunt wachten tot het helemaal mis is en je klem zit, maar waarom zou je?

Er zijn talloze redenen waarom je coaching wilt, zoals:

  • ontdekken waar je voor staat
  • assertiever worden
  • zelfverzekerder worden
  • nieuwe baan voelt niet goed
  • je wilt niet meer naar je werk
  • een succes maken van je eerste baan
  • kiezen vind je lastig
  • meer balans in je leven
  • grote werkdruk
  • je wilt stressbestendig worden
Manny Moerman is de 1e Millennial Coach van Nederland

Manny Moerman

De eerste officieel geregistreerde Millennial Coach van Nederland is Manny Moerman. Ze ziet dat Millennials anders in het leven staan dan eerdere generaties met name als gevolg van de digitalisering. En ze gelooft dat het in ieders belang is als de individuele Millennial op een persoonlijke en passende manier wordt begeleid in leven en werk.

Coaching bij Millennial Coach

Pakket 3 gesprekken

Heb je een duidelijke kwestie die je wilt aanpakken? Dan is een pakket van drie gesprekken meestal voldoende.

Meer details

Boek eerst een gratis mini-coachsessie als we elkaar nog niet kennen. Dan weet je meteen of je met mij door wilt gaan. Dit pakket omvat drie sessies die we houden via MS Teams of  Zoom.

Spaar simpel voor coaching

Als lid van Millennial Coach spaar je maandelijks coachkwartieren op. Prettig voor het moment dat je een keer coaching nodig hebt.

Meer details

Ken je me nog niet? Boek dan eerst een gratis mini-coachsessie. Je weet snel genoeg of je met mij door wilt gaan. Dit pakket omvat 7 sessies. We spreken in ieder geval de eerste en de laatste keer bij mij thuis of op locatie af. Voor de overige sessies kun je kiezen: live of  via video-conferencing, bijvoorbeeld ZOOM.

Training Positief Perspectief

Ontwikkel een mindset die zich kenmerkt door lichtheid, openheid en voldoening. Training in kleine groepen.

Meer details

De training stoelt onder meer op de Shiftmethode van Willem Geene die hij heeft ontwikkeld na 30 jaar onderzoek. Reken volledig af met wat jou dwarszit in je eigen gedrag en je eigen denken. Ervaar je meer vertrouwen en plezier.

Contact

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden