Speciale plek voor leden

Millennial Coach
Word lid van Millennial Coach

We hebben de ander nodig om ons te ontwikkelen.

Hoe lang je met elkaar optrekt, doet er niet zo toe. De waarde zit in de oprechte uitwisseling. Ik waardeer het enorm als je kiest voor coaching door Millennial Coach. Die waardering benadruk ik graag via het lidmaatschap. Want als je lid bent van Millennial Coach, dan geef je wel iets, maar je krijgt er vooral veel voor terug.

Wat levert lidmaatschap je op?

Bijna 50% korting op het uurtarief

10% tot 40% korting op de pakketten

Previews van nieuwe online trainingen

Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen

Gratis deelname aan ZOOM-sessies voor leden

Dit houdt het lidmaatschap in

Lidmaatschap gaat in per de 1e van de maand volgend op de maand waarin je hebt betaald.

Bijna 50% korting op uurtarief

Als lid krijg je korting op het uurtarief voor coaching à €150,-. Je betaalt elke maand €20,- contributie en elke €20,- is goed voor 15 minuten coaching. Zo bouw je een tegoed aan coachkwartieren op. Na 4 maanden lidmaatschap heb je dus een vol uur aan coaching opgebouwd. Zo bespaar je bijna 50% op het uurtarief.

Hoe verzilver je jouw tegoed?

Je verzilvert je tegoed door zelf coachtijd te reserveren in de kalender.

 1. Ga naar de afsprakenkalender en reserveer coachtijd voor jezelf.
 2. Let op: kies de juiste categorie: Lidmaatschap.
 3. Je kunt zelf bepalen hoeveel van je coachkwartieren je achter elkaar wilt gebruiken.
  – Wil je even sparren? Dan reserveer je een kwartiertje.
  – Wil je een stevig gesprek? Reserveer dan zoveel kwartieren als je nodig denkt te hebben. Let wel op dat je genoeg coachkwartieren hebt opgebouwd.
 4. De coaching vindt plaats via ZOOM (of eventueel telefoon).

Nog meer korting

Daarnaast – dus niet in plaats daarvan – heb je ook recht op korting op coachpakketten van Millennial Coach, zolang je lid bent, variërend van 10% tot 40%. Hoeveel korting je krijgt, kun je lezen in de pakketbeschrijving. De korting op de pakketten gaat direct bij aanvang van het lidmaatschap in.

Overige extra’s

 • Je krijgt previews van nieuwe, online trainingen.
 • Je kunt gratis deelnemen aan speciaal voor leden georganiseerde Zoom-sessies.
 • Je wordt als eerste op de hoogte gebracht van mogelijk interessante ontwikkelingen.

Beëindiging lidmaatschap

Je kunt je lidmaatschap elk moment opzeggen. Er vindt geen restitutie plaats van niet gebruikte coachkwartieren, want je hebt ook andere voordelen gehad. Je hebt dan ook geen recht meer op de extra korting. Zorg er dus voor dat je jouw tegoed verzilvert, voordat je het lidmaatschap stopzet. Je beëindigt je lidmaatschap door een e-mail te sturen naar manny@millennialcoach.nl met dezelfde gegevens als waarmee je je hebt aangemeld. Je krijgt dan geen factuur meer voor het lidmaatschap.

Als Millennial Coach zelf besluit te stoppen met het lidmaatschap, dan behoud je nog een jaar lang het recht op het verzilveren van niet gebruikte coachkwartieren. Alle andere rechten vervallen per aangegeven datum.

 

Zo word je lid

Doe mee

Ga naar het overzicht van diensten en producten hieronder en klik achter Lidmaatschap op de button ‘Doe mee’. Je komt in de betaalomgeving van de webshop terecht. 

i

Betaal met iDeal

Je betaalt de eerste maand lidmaatschap direct in de webshop met iDeal. Zodra de betaling bij Millennial Coach binnen is, gaat je lidmaatschap in. Je krijgt bericht.  

Bouw op en profiteer

Maandelijks krijg je een factuur voor je lidmaatschap. Betaal deze direct. Pas na betaling wordt je coachkwartier bijgeschreven. Zo bouw je een tegoed op en kun je profiteren van de voordelen.

Maak een afspraak

Graag tot ziens!

Lidmaatschap

Als lid van Millennial Coach kun je profiteren van allerlei voordelen. Terwijl je tegoed opbouwt voor coachgesprekken, krijg je ook nog eens extra korting op pakketten tot wel 40 %.

€20

Meer details

Als je lid bent van Millennial Coach, betaal je elke maand €20,-. Elke €20,- geeft je recht op een kwartier coaching. Zo bouw je tegoed op in coachkwartieren. En er is meer. Want lidmaatschap geeft je recht op korting op de pakketten van Millennial Coach, variërend van 10% tot 40%. Hoe werkt lidmaatschap?

 • Je kunt zelf bepalen wanneer je hoeveel van je coachkwartieren wilt gebruiken.
 • Coachtijd (via ZOOM of telefoon) kun je zelf boeken in de afsprakenkalender.
 • Je krijgt previews van nieuwe online trainingen.
 • Je krijgt korting op pakketten van Millennial Coach van 10% tot 40%.
 • Je kunt deelnemen aan Zoom-sessies voor leden.

Je kunt je lidmaatschap elk moment opzeggen. Er vindt geen restitutie plaats van niet gebruikte coachkwartieren, want je hebt ook andere voordelen gehad.

 

Speciaal voor studenten

Wil je iets belangrijks voor jezelf aanpakken, waarvan jij denkt dat dit in één gesprek kan? Boek met mij een ZOOM-sessie en je krijgt als student forse korting op mijn gesprekstarief. Ben je lid? Dan krijg je extra korting.

€80

Meer details

Als student maak je enorm veel mee. En soms loop je gewoonweg tegen iets aan waar je met behulp van vrienden, familie of de huisarts niet uitkomt, en wat ‘niet ernstig genoeg’ is voor een psycholoog. Klop dan aan bij Millennial Coach.

Ben je lid van Millennial Coach? Dan krijg je 25% korting op het studententarief. Je betaalt dan niet €80,-, maar €60,-. Je hoeft ook niets van de opgebouwde tegoed aan coachkwartieren in te leveren, maar dat kan natuurlijk wel.

Je kunt zelf je gesprek inplannen in de afsprakenkalender. Een gesprek duurt circa 45 minuten.

 

Persoonlijk Profiel Analyse

Krijg inzicht in je sterke punten, je communicatiestijl, je waarde voor de organisatie, je motivatoren, en hoe je handelt onder druk.
Ben je lid? Dan krijg je korting.

€297

Meer details

De Persoonlijk Profiel Analyse is een online gedragsassessment dat nauwkeurig inzicht geeft in je werkgedrag. In circa 8 minuten beantwoord je op jouw moment en op jouw plek 24 vragensets. Daarna ontvang je een digitaal rapport dat we bespreken in een persoonlijke gesprek van ongeveer 1 uur, telefonisch, via ZOOM of eventueel op locatie. Als lid krijg je 10% korting. Je betaalt dan niet €297,- maar €267,-.

Anti-stress-pakket

Als je last hebt van stress en ervan af wilt, dan helpt combinatie van zelfmonitoring en coaching prima. Met dit pakket ben je verzekerd van een handson aanpak, die je eenmalig kunt doen of herhalen zo vaak je wilt en die je veel zelfinzicht oplevert.

€297

Meer details

Het anti-stress-pakket bestaat uit:

 • een 1e online onderzoek met daarna een coachgesprek van een uur
 • na een half jaar een 2e online onderzoek met daarna weer een coachgesprek van een uur
 • het gesprek gaat via ZOOM (of een vergelijkbare tool), of eventueel op locatie;
 • na elk onderzoek ontvang je een downloadbare rapportage in je eigen beveiligde account;
 • hierna stopt het lidmaatschap, dus je zit nergens aan vast, je account wordt verwijderd;
 • verlengen gebeurt alleen op jouw initiatief.

Ben je lid van Millennial Coach, dan krijg je 10% korting. Je betaalt dan niet €297,- maar €267,-. Je hoeft er geen opgebouwde coachkwartieren voor in te leveren.

Pakket van 3 gesprekken

Langdurige trajecten zijn echt niet altijd noodzakelijk. Je kunt al ver komen in drie gesprekken. Door een pakket af te nemen, krijg je korting op het tarief voor losse gesprekken. Ben je lid van Millennial Coach, dan krijg je meer korting.

Meer details

Allemaal komen we wel eens ergens achter van onszelf dat we willen aanpakken. Dat hoeft niet meteen iets groots of ernstigs te zijn, maar toch kan het je belemmeren in je werk of je privéleven. Met een paar gesprekken kun je het al op een andere manier ervaren of bekijken en wie weet zelfs achter je laten.

De kosten zijn overzichtelijk en ben je lid, dan krijg je 20% korting op de pakketprijs. Je betaalt dan geen €450,- maar €360,-. Je opgebouwde coachkwartieren behoud je gewoon. Elk gesprek duurt circa 45 minuten en gaat via ZOOM of een vergelijkbare tool. De afspraak kun je zelf boeken via de kalender.

Pakket van 7 gesprekken

Het kan natuurlijk best voorkomen dat je met iets worstelt, dat meer aandacht en tijd vraagt. Bijvoorbeeld doordat het met van alles samenhangt en je eigenlijk nog niet zo goed zicht hebt op de kern van de kwestie. Met een langer traject geef je jezelf meer ruimte. Natuurlijk krijg je korting op het tarief van een los gesprek. Meer korting krijg je, als lid bent van Millennial Coach.

Meer details

Het kan nog best lastig of verdrietig zijn om iets onder ogen te zien. Je wilt niet altijd meteen de oplossing horen, of met allerlei opdrachten aan de slag. Als iets je echt pijn doet, dan wil je meestal eerst een luisterend oor, zonder dat je meteen van alles moet.

Het eerste gesprek houden we daarom face-to-face. En ook het afsluitende gesprek gaat zo. De sessies ertussen gaan via ZOOM of eventueel op locatie Je gaat schriftelijke zelfreflectie toepassen en krijgt passende opdrachten of oefeningen. Hoeveel tijd er tussen de sessies zit bepalen we samen.

Een gesprek duurt circa een uur.

Ben je lid van Millennial Coach, dan krijg je 25% korting op de pakketprijs. Je betaalt dan niet €975,- maar €730,-. Je levert er geen opgebouwde coachkwartieren voor in.

XL Coaching pakket

Jij ziet ontwikkeling als een ongoing proces en coaching als een diepte-investering in jezelf. Dit pakket voorziet in een jaar lang persoonlijke en intensieve begeleiding. Dit doe je niet omdat er iets mis is, maar omdat je het beste uit jezelf wilt halen en bereid bent dit nu voorrang te geven.

Meer details

XL Coaching houdt in dat we samen circa een jaar op trekken. De exacte duur is afhankelijk van onze agenda’s. We plannen het zo, dat dit traject het beste past bij jouw leven. Alle 7 levensgebieden aan bod, de mate waarin wordt bepaald door jouw behoefte. Wat betekent dit concreet?

 • Een uitgebreide kennismaking met intakegesprek op locatie. Hierin verkennen we de contouren van jouw ontwikkelbehoefte.
 • Elke kwartaal een dagdeel persoonlijk evalueren, sparren en coachen inclusief lunch op een passende locatie.
 • Elke maand een uur coaching via ZOOM of een vergelijkbare tool.
 • Tussendoor alle ruimte voor korte telefonische sparring.
 • Een afsluitend gesprek op locatie.

Ben je een jaar lid van Millennial Coach, dan krijg je 40% korting op dit XL Coaching pakket. Je betaalt geen €7.975,- maar €4.785,-.
(Je levert er geen opgebouwde coachkwartieren voor in.)

Contact

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden