Spaarprogramma

Millennial Coach
Word lid van Millennial Coach

We hebben de ander nodig om ons te ontwikkelen.

Hoe lang je met elkaar optrekt, doet er niet zo toe. De waarde zit in de oprechte uitwisseling. Ik waardeer het enorm als je kiest voor coaching door Millennial Coach. Die waardering benadruk ik graag via het lidmaatschap. Want als je lid bent van Millennial Coach, dan geef je wel iets, maar je krijgt er vooral veel voor terug.

Voordelen spaarprogramma

Per direct bijna 50% korting op uurtarief via spaarprogramma

Per direct 20% korting op het pakket van drie gesprekken

Circa elke drie weken een inspirerende mail

Meer voordelen bij jaarlijks lidmaatschap

Lidmaatschap is op elk gewenst moment opzegbaar

Het spaarprogramma voor leden van Millennial Coach

eindigt per 1 februari 2022

Dit houdt het lidmaatschap in

Lidmaatschap gaat in per de 1e van de maand volgend op de maand waarin je hebt betaald.

Spaar simpel je coaching bij elkaar en krijg korting

Ben je lid, dan spaar je maandelijks coachkwartieren op. Als je dan een keer coaching nodig hebt, kun je die meteen zelf in de kalender inplannen. Ook bespaar je fors op het uurtarief. Zo hoeft coaching niet duur te zijn. Hoe werkt het?

Je betaalt elke maand €20,- contributie en elke €20,- is goed voor 15 minuten coaching. Zo bouw je een tegoed aan coachkwartieren op. Na 4 maanden lidmaatschap heb je dus een vol uur aan coaching opgebouwd. Zo bespaar je bijna 50% op het uurtarief. In plaats van €150,- betaal je slechts €80,- per uur.

Je kunt in plaats van maandelijks lidmaatschap ook kiezen voor jaarlidmaatschap. Je betaalt dan €390,-. en hebt in één keer een tegoed van 12 coachkwartieren staan.

Het verzilveren van je tegoed gaat makkelijk

Je verzilvert je tegoed door zelf coachtijd te reserveren in de kalender.

 1. Ga naar de afsprakenkalender en reserveer coachtijd voor jezelf.
 2. Let op: kies de juiste categorie: Lidmaatschap.
 3. Je kunt zelf bepalen hoeveel van je coachkwartieren je achter elkaar wilt gebruiken.
  – Wil je even sparren? Dan reserveer je een kwartiertje.
  – Wil je een stevig gesprek? Reserveer dan zoveel kwartieren als je nodig denkt te hebben. Let wel op dat je genoeg coachkwartieren hebt opgebouwd.
 4. De coaching vindt plaats via MS Teams, Zoom of telefonisch.

Direct korting op pakketten

Daarnaast – dus niet in plaats daarvan – heb je ook direct recht op 20% korting op het Pakket van 3 Gesprekken. Zo vaak als je wilt Na betaling van de eerste lidmaatschapsbijdrage kun je de kortingscode voor het pakket opvragen. Vervolgens bestel je het pakket in de shop; met de code wordt meteen korting toegepast.

Nieuws

Verder krijg je als lid automatisch inspirerende en informatieve e-mails en ontvang je als eerste aanbiedingen. Wil je wel lid blijven, maar geen mails ontvangen? Je kunt je op elk moment uitschrijven van de mailinglist.

Voordelen maandelijks lidmaatschap

 • Je spaart bijna ongemerkt je coaching bij elkaar. 
 • Je bepaalt zelf  wanneer je hoeveel van je gespaarde coachkwartieren wilt gebruiken.
 • Coachtijd (via MS Teams of Zoom of telefoon) kun je zelf boeken in de afsprakenkalender op deze website.
 • Je kunt maandelijks opzeggen.
 • Je bent bijna 50% goedkoper uit dan voor een los coachgesprek: €80,- i.p.v. €150,-.
 • Je hebt direct recht op 20% korting op het Pakket van 3 Gesprekken, zo vaak je wilt.

Extra voordelen jaarlijks lidmaatschap

Het jaarlijks lidmaatschap is naar verhouding duurder dan het maandelijks lidmaatschap, want het biedt je meer voordelen. Je betaalt €390,- voor een jaarlijks lidmaatschap. Waarom zou je daarvoor kiezen?

 • Je kunt meteen 3 uur coaching verzilveren. Die coaching is goedkoper dan een los coachgesprek: €130,- i.p.v. €150,- per gesprek van een uur.
 • Wil je extra coachgesprekken? Met een jaarlidmaatschap krijg je bijna 50% korting op het gesprektarief: je betaalt voor elk extra gesprek slechts €80,- i.p.v. €150,-.
 • Zolang je lid bent, heb je toegang tot alle online trainingen en losse inspiratievideo’s.
 • EXTRA: je kunt per jaar aan iemand anders één uur coaching gratis weggeven. Dat kost jou niets, want het gaat niet van jouw tegoed af, en het kost de persoon aan wie je het geeft niets. Het enige wat je dan hoeft te doen, is een mail sturen naar manny @ millennialcoach.nl en daarin de naam en contactgegevens van de betreffende persoon vermelden, met een cc naar die persoon.

Beëindiging lidmaatschap

1. Je kunt je lidmaatschap elk moment opzeggen. Per direct heb je dan geen recht meer op de extra korting. Verder vindt er geen restitutie plaats van niet gebruikte coachkwartieren, want je hebt ook van andere voordelen gebruik kunnen maken. Je hebt wel nog drie jaar de tijd om je coachtegoed op te maken. Zorg er dus voor dat je jouw tegoed tijdig verzilvert, binnen drie jaar na het stopzetten van je lidmaatschap.

2. Je lidmaatschap eindigt automatisch als je twee maanden lang geen bijdrage hebt betaald.

3. Als Millennial Coach zelf besluit te stoppen met dit loyaliteitsprogramma, dan behoud je nog drie jaar lang het recht op het verzilveren van niet gebruikte coachkwartieren. Alle andere rechten vervallen per aangegeven datum.

4. Je beëindigt je lidmaatschap door een e-mail te sturen naar manny@millennialcoach.nl met dezelfde gegevens als waarmee je je hebt aangemeld voor het klantaccount bij je eerste betaling van het lidmaatschap. Je krijgt er dan geen factuur meer voor.

Zo word je lid

Doe mee

Ga naar het overzicht van diensten en producten hieronder en klik achter Lidmaatschap op de button ‘Doe mee’. Je komt in de betaalomgeving van de webshop terecht. Je kunt daar ook doorklikken naar het jaarlijks lidmaatschap.

i

Betaal met iDeal

Je betaalt de eerste bijdrage voor het lidmaatschap direct in de webshop met iDeal. Zodra de betaling bij Millennial Coach binnen is, gaat je lidmaatschap in. Je krijgt bericht.

Bouw op en profiteer

Periodiek (maandelijks of jaarlijks) krijg je een betaalverzoek voor je lidmaatschap.  Na betaling krijg je een factuur waarop je saldo aan coachkwartieren staat vermeld. Zo bouw je rustig een tegoed op en kun je profiteren van de voordelen.

Maak een afspraak

Graag tot ziens!

Contact

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden