Life Coaching

Wat is life coaching en wat heb je eraan?

Hoe weet ik of life coaching iets voor me is?

Life coaching is een manier van begeleiden met als doel jezelf en je leven in positieve zin te ontwikkelen. Het uitgangspunt hierbij is dat ieder mens het vermogen heeft te veranderen door inzichten op te doen en deze te implementeren in je leven. Jij ook!

 

Wat doet een life coach?

Een life coach gaat met jou aan de slag om op basis van jouw specifieke behoefte je leven opnieuw vorm te geven. Dat klinkt wellicht als iets abstracts, maar meestal start het met iets concreets. Vaak weet je wel wat je absoluut niet meer wil en misschien ook wel waar je juist wel behoefte aan hebt. Dit kan gaan over iets op persoonlijk, zakelijk of maatschappelijk gebied, of een combinatie ervan. Je wilt iets ten positieve veranderen in je leven. Waarschijnlijk heb je het er al met vrienden over gehad, diverse opties geprobeerd en enkele stappen vooruit gezet. Toch lukt het niet helemaal. Dat is een mooi moment om een life coach te zoeken. Of misschien zelfs een millennial life coach.

Hoe kies je een life coach?

Welke coach voor jou de beste is, is volledig persoonlijk. Net zoals mensen verschillen, verschillen life coaches ook. Je kunt kijken naar expertise en de reviews lezen van mensen met wie je je verwant voelt of die dezelfde behoefte hadden als jij nu hebt. Misschien is budget voor jou een issue of de bereikbaarheid. Het belangrijkst is dat je je op je gemak voelt bij een coach, dat je bij wijze van spreken alles durft te zeggen. Het gaat immers over jou! Dus ga eens na wat jij belangrijk vindt, bijvoorbeeld in hoe je met elkaar omgaat. Kijk op de website van coaches en krijg zo een indruk. Ook handig is als je filmpjes kunt zien waarin je een coach ziet praten en bewegen. En natuurlijk: vraag eens rond. Misschien is er iemand in je omgeving met goede ervaringen. 

Wanneer ga je naar een life coach?

De reden om naar een coach te gaan heeft vaak te maken met hoe je je voelt en hoe je jouw leven waardeert. Ben je blij met je leven en je werk? Ben je gelukkig? Er kan van alles zijn, waardoor dat niet het geval is. Misschien vraag je je af of je wel op de goede weg bent met je werk of je relatie. Misschien heb je moeite met kiezen. Misschien ben je onzeker. Voel je je eenzaam. Misschien heb je het idee dat de balans zoek is. Of je vraagt je af “Is dit het nu? Heb ik hiervoor gestudeerd?”

Waar kijk je naar als je een life coach inschakelt?

Samen met je life coach ga je kijken naar jezelf. Naar wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Wat drijft jou? Wat vind je belangrijk? En hoeveel ruimte krijgt dat in je leven en op welke manier?

Hoe lang duurt life coaching?

Jij bepaalt hoe lang je gebruik wilt maken van een life coach. Sommige mensen zijn na het intakegesprek al klaar. Anderen schakelen een life coach in voor de lange termijn, omdat ze veel in hun leven willen aanpakken.

Mijn aanpak

Als millennial life coach ga ik eerst met jou de situatie verkennen, de aanleiding waarvoor je bij me aanklopt. We gaan onderzoeken welke gedachtes je erover hebt en welk gedrag je laat zien. Door jou vragen te stellen, daag ik je uit tot zelfreflectie. Uiteindelijk leidt dit tot de inzichten die jou in staat stellen keuzes te maken die bijdragen aan meer plezier en zingeving in je leven.

Wil je me eerst een beetje leren kennen? Boek een gratis mini-coachsessie.

Face-2-face afspraken voor life coaching zijn mogelijk als je woont in de regio Amsterdam – Utrecht – Amersfoort – Apeldoorn – Zwolle. Woon je verder weg, dan coach ik via ZOOM of Skype.

 

Maak kennis met Manny Moerman

Zo werkt het

Boek een gratis 1:1

Het succes van coaching hangt voor een belangrijk deel af van de relatie tussen jou en de coach. Als je je niet prettig voelt bij een coach, gaat het niet werken. Daarom bied ik je de gratis mini-coachsessie aan als intake. Die kun je zelf inboeken.

i

Kies een traject

In de gratis mini-sessie maken we kennis en verkennen we de situatie en de kwesties waarmee je aan de slag wilt. Op basis daarvan bekijken we wat ervoor nodig zou kunnen zijn om ze aan te pakken. En dan beslis je of je met mij door wilt gaan.

Bereik wat je wilt

We hebben samen een goed beeld van wat er speelt en je wilt aan de slag. We maken de eeste afspraak. Tussen de sessies door kun je me bellen, appen of mailen. Ook werk je aan je zelfreflectie. Zo bereik je stap voor stap je doelen.

Contact

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden