At Move 4 Life

In beweging voor je leven

Ben je er klaar voor?

Je hebt besloten dat je een nieuwe richting in wil slaan. Je wil verandering en nu ben je op zoek naar hoe je die stap kunt zetten. Het is niet genoeg om te weten dat je het nodig hebt. Er moet daadwerkelijk iets gebeuren om verandering aan te brengen. In beweging komen, dus!

 

Hoezo 'in beweging voor je leven'?

Samen met At Move 4 Life werk je toe naar een leefstijl die bijdraagt aan jouw fysieke én mentale gezondheid. Vanuit deze leefstijl voel je je onbelemmerd in je keuzes en vrij om je leven in te richten zoals jij dat wilt.

Wat levert At Move 4 Life me op?

Elke actie levert een resultaat op. Alleen door anders te doen, mag je een ander resultaat verwachten. Het gaat er dus om dat je ontdekt hoe je je acties kunt laten overeenstemmen met hoe je werkelijk bent. En wat er voor nodig is om de verandering blijvend te laten zijn.

Hoe begin ik?

Om de juiste stappen te (leren) zetten, kun je het beste oefenen in een veilige en inspirerende omgeving. Daar kun je inzichten opdoen, kennis verzamelen en ervaringen delen. Jouw omgeving en netwerk om je heen zijn hierbij heel belangrijk.

Wanneer is de verandering blijvend?

Als je een duurzame verandering wilt, dan ben je bij At Move 4 Life op de juiste plek! Met ons aanbod, onze expertise en ervaring brengen wij jou fysiek en mentaal in beweging door middel van een combinatie van voedingsleer, beweging, positieve psychologie,  mindfulness en lichaamsgerichte therapie. Dit gebeurt stap voor stap en repetitief! Dat is de beste manier om verandering blijvend te laten zijn.

Wie zijn At Move 4 Life?

At Move 4 Life is een team van 4 experts. Samen vertegenwoordigen we de pijlers waarop een gezonde leefstijl rust. Wij zijn:

Nicole Liefhebber – beweegcoach
Lisette Meinten – gewichtsconsulent
Ursula Lankreijer – holistisch therapeut
Manny Moerman – life coach

We gaan op een coachende manier te werk, waarbij we geen kant en klare oplossingen aandragen, maar jou aan het denken zetten door je te laten reflecteren, inspireren en motiveren.

Wat kun je verwachten?

  • Kennis, ervaring en support.
  • Een programma op maat in de vorm die bij jou past.
  • Een opstap naar een leefstijl die in balans is, bij jou past en ruimte biedt om je verder te ontwikkelen.
  • Inzicht op welk vlak er verandering nodig is en hoe je dit kunt realiseren.
  • Handvatten hoe je het geleerde kunt toepassen en inpassen in je dagelijks leven.
  • Inzicht in welke factoren van invloed zijn op hoe je je leven nu leidt.
  • Duurzaamheid: we gaan voor een resultaat waar je op de lange termijn baat bij hebt en blijven je ondersteunen zo lang als dit nodig is.
  • Tijd, aandacht en ontspanning voor jou!

 

Het aanbod van At Move 4 Life 

Reizen

Weekenden en weken in binnen- en buitenland waarin je met een kleine groep er even helemaal uit bent. Er is alle tijd en aandacht voor jou en je kunt deelnemen aan een inspirerend programma dat je in beweging zet!
Kijk op de website.

i

Inspiratiedagen

Laat je inspireren tijdens onze workshops op het gebied van voeding, beweging, coaching en mindfulness. Doe inzichten op en ontdek wat jij nodig hebt om de stap te kunnen zetten die jij wilt. Beschikbare data staan op de website.

Individueel traject

Een op maat gemaakt programma waarbij je samen met ons bekijkt hoe we de  disciplines we inzetten om jou zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden naar de door jouw gewenste leefstijl.
Kijk op de website.

Contact

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden