Aanbod

producten en diensten van Millennial Coach
Volg op LinkedIn
eBook Millennial Mind Quest

0,00

eBook MMQ

Met het eBook MMQ (Millennial Mind Quest ®) ontdek je op je eigen tempo de rode draad in je leven en vind je antwoorden op deze en andere belangrijke vragen. Een ontdekkingsreis per eBook voor wie nog geen coaching wil of zich pragmatisch en effectief op coaching wil voorbereiden.

Meer details

Het eBook MMQ (Millennial Mind Quest) is gebaseerd op de Socratische onderzoeksmethode. Hiermee ga je op ontdekkingsreis in je eigen verhaal. Hoe eerlijker je bent tegenover jezelf, hoe groter de waarde van deze ontdekkingsreis, jouw Quest.

 Heb je een droom of verlangen? Wat vind je belangrijk? Wanneer ben jij gelukkig? Die vragen zijn makkelijk gesteld en lang niet zo makkelijk te beantwoorden. Er zijn immers eindeloos veel mogelijkheden. De wereld ligt zogezegd aan je voeten. En in plaats van dat dit gegeven het je makkelijk maakt, maakt het alles juist moeilijker. Er maar één oplossing: achterhalen wat jij echt wilt en wat echt bij jou past.

Het eBook MMQ informeert je, leidt je door een aantal vragen heen en en inspireert je te doen wat jij wil doen. Je kunt het op je eigen tempo doorlopen. Waar en wanneer jij wilt, want het is een invulbare pdf. Voor slechts €17,50 heb je altijd je eigen gids bij de hand en …  je kunt het zo vaak gebruiken als je wilt.

 

je Brein de Baas

27,50

Online training ‘je Brein de Baas’

Ontdek 8 gedachtentrucjes die jou dwars kunnen zitten. Leer hoe je bepaalde frustraties en irritaties voor jezelf kunt oplossen, privé en in je werk; en hoe je ze bij anderen herkent. In 10 video’s krijg je inzicht in iets wat iedereen zou moeten weten: hoe enkele gedachtepatronen je eerder tot last zijn dan dat je er iets aan hebt. Ga daarna met steeds meer zelfvertrouwen door het leven.

Lidmaatschap

Oorspronkelijke prijs was: €600,00.Huidige prijs is: €500,00.

De toegewijde professional

Als je graag regelmatig wilt sparren met een professionele coach over wat er speelt in je leven en werk, dan betekent dit dat je toegewijd bent aan jezelf als mens en als professional. Aan jouw groei en bewustwording. Je neemt jezelf serieus en dat waardeer ik, figuurlijk en letterlijk. Jouw toewijding verdient aandacht en korting.

Betaal je in één keer vooraf voor 6 of 12 gesprekken van 1 uur? Dan krijg je korting tot €300,-. (Deze bedragen gelden alleen voor particulieren.)

Meer details

Er gebeurt van alles in ons leven en daar weten we niet altijd effectief en vol vertrouwen mee om te gaan. Dat hoeft niet meteen iets groots of ernstigs te zijn, maar toch kan het je belemmeren in je werk of je privéleven en je wilt het aanpakken. Met een regelmatig gesprek kun je een nieuw perspectief ontwikkelen, op een andere manier met uitdagingen omgaan en achter je laten wat niet langer bij je past.

Betaal je in één keer vooraf voor 6 gesprekken van 1 uur? Dan krijg je €100,- korting.
Betaal je in één keer vooraf voor 12 gesprekken van 1 uur? Dan krijg je €300,- korting.
Je bepaalt zelf hoe je de gesprekken verdeelt over het jaar.

Het jaarpakket van 6 gesprekken kun je eenvoudig kopen via de webshop. Neem voor het jaarpakket van 12 gesprekken contact op via manny @ millennialcoach.nl of bel 06 104 204 40.

Deze prijzen zijn inclusief materialen, tussentijds sparren en feedback, betreffen een jaarafname, en gelden alleen voor particulieren.  Elk gesprek duurt circa 1 uur en gaat via Zoom of MS Teams. In de praktijkruimte kan in overleg.

Wil je eerst kennismaken? Boek dan een gratis mini-coachsessie via de kalender (kijk onder Gratis).

Training Positief Perspectief voor de zelfbewuste professional

1.975,00

Easy Rituals Retreat

Soms is gewoon het moment daar om echt de tijd voor jezelf te nemen. Om een week lang in een prachtige omgeving te genieten, te ontspannen en te reflecteren op jezelf, je werk en misschien wel het leven. Zet de boel op een rijtje en zet vooral jezelf op de eerste plaats. Geniet van een Easy Rituals Retreat in Portugal.

Meer details

De  Algarve, de zonnigste provincie van Portugal, heeft alles in zich om jou blij te maken. De natuur, de mensen en de cultuur dragen allemaal bij aan ontspanning en plezier. Je kunt niet anders dan uit de waan van de dag stappen en je overgeven aan de rust en al het mooie dat de Algarve te bieden heeft.

Je verblijft in een heerlijk hotel op basis van Logies/Ontbijt en een 1-persoonskamer. Onderdeel van je verblijf is een op maat gemaakt programma , waarin (groeps)coaching en zelfreflectie worden afgewisseld met leuke activiteiten. De intensiteit van de coaching spreken we samen af na de intake, waarin we verkennen wat je wit bereiken met deze welverdiende Easy Rituals Retreat.  

Wil je afrekenen met belemmerende gedachtes en gedrag? Wil je ontdekken wat je volgende stap is in je carrière? Wil je jezelf terugvinden? Of gewoon de tijd voor jezelf met zo nu en dan een impactvol coachgesprek, zodat je energiek en overtuigd de volgende stap kunt zetten in je leven? Het is maar net waar jij behoefte aan hebt. 

De werkelijke kosten hangen af van het moment in het seizoen en de beschikbaarheid van de kamers. Inbegrepen zijn het verblijf met ontbijt, de transfer heen en terug, de coaching en vier activiteiten. Bij de activiteiten zijn de maaltijden (lunch of diner) ook inbegrepen. Je vlucht, de overige maaltijden en het drinken zijn niet inbegrepen. Uiteraard krijg je een offerte waarin alles duidelijk staat vermeld.

Je kunt je individueel opgeven of met een groep vrienden of vriendinnen. De groepsgrootte is 2 tot 6 personen. Wil je meteen boeken? Klik dan op de knop ‘Ik wil tijd voor mij’. Wil je eerst meer weten? Stuur het contactformulier in. In beide gevallen neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Incompany coaching en training

Organisaties kiezen steeds vaker voor het aanbieden van coaching aan hun medewerkers. Dit is een effectieve manier om hen te faciliteren in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is coaching een laagdrempelige aanpak bij problematiek die jonge professionals tegenkomen in de arbeidscontext, bijvoorbeeld zoals zich op dit moment voordoet naar aanleiding van de corona-epidemie.

Meer details

Flexibiliteit is vanzelfsprekend in onze dienstverlening. Organisaties kunnen bij Millennial Coach kiezen voor het afnemen van groepssessies, individuele trajecten en  batches van gesprekken. Bij een batch van een aantal gesprekken is er sprake van groepsvoordeel: hoe meer gesprekken u op voorhand afneemt, hoe meer korting u op de gespreksprijs krijgt, terwijl de gesprekken voor willekeurig welke medewerker te gebruiken zijn. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Lees er meer over onder Bedrijven > Incompany.

“De moeilijkheid ligt niet zozeer in het ontwikkelen van nieuwe ideeën, maar in het ontsnappen aan de oude.” – John Maynard Keynes, Brits econoom 1883-1946 

Contact

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden