Aanbod

producten en diensten van Millennial Coach
Volg op LinkedIn
Speciaal voor leden van Millennial Coach

20,00

Sparen voor coaching

Spaar simpel je coaching bij elkaar bij Millennial Coach! Het lidmaatschap van Millennial Coach is een loyaliteitsprogramma en kent twee varianten: maandelijks lidmaatschap en jaarlijks lidmaatschap. In beide gevallen spaar je voor coachgesprekken en heb je vanaf het begin recht op 20% korting op het Pakket van 3 Gesprekken.

Meer details

Elke maand dat je lid bent van Millennial Coach betaal je €20,- en spaar je een kwartier coaching. Zo bouw je tegoed op in coachkwartieren. Bijna ongemerkt spaar je voor coaching. Áls je dan een keer coaching nodig hebt, sta je niet voor een forse uitgave. 

Hoe werkt het, wat kost het?

De eerste keer koop je het lidmaatschap in onze winkel. Daarna krijg je maandelijks of jaarlijks een betaalverzoek via WhatsApp of Signal. Na betaling ontvang je een betaalbewijs met daarop je saldo aan gespaarde coachkwartieren. Maandelijks lidmaatschap kost €20,-. Jaarlijks lidmaatschap kost €390,-.

Voordelen maandelijks lidmaatschap

 • Je kunt zelf bepalen wanneer je hoeveel van je gespaarde coachkwartieren wilt gebruiken.
 • Coachtijd (via MS Teams of Zoom of telefoon) kun je zelf boeken in de afsprakenkalender op deze website.
 • Je hebt recht op een korting van 20% op het Pakket van 3 Gesprekken. 
 • Je kunt maandelijks opzeggen.

Voordelen jaarlijks lidmaatschap 

 • Je kunt zelf bepalen wanneer je hoeveel van je gespaarde coachkwartieren wilt gebruiken.
 • Coachtijd (via MS Teams of Zoom of telefoon) kun je zelf boeken in de afsprakenkalender op deze website.
 • Je hebt recht op een korting van 20% op het Pakket van 3 Gesprekken. 
 • Je kunt meteen 3 uur coaching verzilveren. Die coaching is goedkoper dan een los coachgesprek: €130,- i.p.v. €150,- per gesprek van een uur.
 • Wil je extra coachgesprekken? Met een jaarlidmaatschap krijg je bijna 50% korting op het gesprektarief: je betaalt voor elk extra gesprek slechts €80,- i.p.v. €150,-
 • Zolang je lid bent, heb je toegang tot alle online trainingen en losse inspiratievideo’s.
 • EXTRA: je kunt per jaar aan iemand anders één uur coaching gratis weggeven. Dat kost jou niets, want het gaat niet van jouw tegoed af, en het kost de persoon aan wie je het geeft niets. Het enige wat je dan hoeft te doen, is een mail sturen naar manny @ millennialcoach.nl en daarin de naam en contactgegevens van de betreffende persoon vermelden, met een cc naar die persoon.

Opzeggen lidmaatschap  

Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen. Er vindt geen restitutie plaats van niet gebruikte coachkwartieren. Je tegoed blijft tot drie jaar na opzegging inwisselbaar.

 

je Brein de Baas

47,00

Online training ‘je Brein de Baas’

Ontdek 8 gedachtentrucjes die jou dwars kunnen zitten. Leer hoe je bepaalde frustraties en irritaties voor jezelf kunt oplossen, privé en in je werk; en hoe je ze bij anderen herkent. In 10 video’s krijg je inzicht in iets wat iedereen zou moeten weten: hoe enkele gedachtepatronen je eerder tot last zijn dan dat je er iets aan hebt. Ga daarna met steeds meer zelfvertrouwen door het leven.

Lidmaatschap

450,00

Pakket van 3 Gesprekken

Langdurige trajecten zijn echt niet altijd noodzakelijk. Je kunt al ver komen in drie gesprekken. Ben je lid van Millennial Coach, dan krijg je 20% korting. Dan betaal je geen € 450,- maar € 360,-. Dit is inclusief materialen, tussentijds sparren en feedback. Extra gesprekken kun je bijkopen tegen bijna 50% korting.

Meer details

Allemaal komen we wel eens achter iets van onszelf dat we willen aanpakken. Dat hoeft niet meteen iets groots of ernstigs te zijn, maar toch kan het je belemmeren in je werk of je privéleven. Met een paar gesprekken kun je het al op een andere manier ervaren of bekijken en -wie weet- zelfs achter je laten.

De kosten zijn overzichtelijk en ben je lid, dan krijg je 20% korting op de pakketprijs. Je betaalt dan geen €450,- maar €360,-. Je opgebouwde coachkwartieren behoud je gewoon. Elk gesprek duurt 3 to 4 kwartier en gaat via MS Teams of Zoom. De afspraak kun je zelf boeken via de kalender.

Training Positief Perspectief voor de zelfbewuste professional

1.975,00

Training Positief Perspectief

Met de training Positief Perspectief ontwikkel je een mindset die zich kenmerkt door lichtheid, openheid en voldoening. De training stoelt onder meer op de Shiftmethode van Willem Geene die hij heeft ontwikkeld na 30 jaar onderzoek. Doeltreffend, uniek en bevrijdend.

Meer details

De training Positief Perspectief gaat op de typische manier van Millennial Coach. Er maar één belang: dat jij volledig afrekent met wat jou dwarszit in je eigen gedrag en je eigen denken. Als je dat doet, dan brengt het je naar een normaal, lekker leven met de gebruikelijke leuke en minder leuke momenten die elkaar afwisselen. Daar stopt het gelukkig niet. Als je wilt, kun je een houding ontwikkelen die zich kenmerkt door lichtheid, openheid en voldoening. Dan ervaar je meer vertrouwen en plezier.

Dit bereik je met de Training Positief Perspectief. Deze training kost € 1.975,-. Ben je lid van Millennial Coach, dan krijg je 10% korting op deze training. Je betaalt dan geen € 1.975,- maar € 1.775,- (en je levert er geen opgebouwde coachkwartieren voor in). Wil je meer weten? Klik dan op de knop ‘Ik wil lichter leven’.

Incompany coaching en training

Organisaties kiezen steeds vaker voor het aanbieden van coaching aan hun medewerkers. Dit is een effectieve manier om hen te faciliteren in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is coaching een laagdrempelige aanpak bij problematiek die jonge professionals tegenkomen in de arbeidscontext, bijvoorbeeld zoals zich op dit moment voordoet naar aanleiding van de corona-epidemie.

Meer details

Flexibiliteit is vanzelfsprekend in onze dienstverlening. Organisaties kunnen bij Millennial Coach kiezen voor het afnemen van groepssessies, individuele trajecten en  batches van gesprekken. Bij een batch van een aantal gesprekken is er sprake van groepsvoordeel: hoe meer gesprekken u op voorhand afneemt, hoe meer korting u op de gespreksprijs krijgt, terwijl de gesprekken voor willekeurig welke medewerker te gebruiken zijn. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Lees er meer over onder Bedrijven > Incompany.

“De moeilijkheid ligt niet zozeer in het ontwikkelen van nieuwe ideeën, maar in het ontsnappen aan de oude.” – John Maynard Keynes, Brits econoom 1883-1946 

Contact

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden