Aanbod

producten en diensten van Millennial Coach
Volg op LinkedIn
Speciaal voor leden van Millennial Coach

Lidmaatschap

Als lid van Millennial Coach kun je profiteren van allerlei voordelen. Terwijl je tegoed opbouwt voor coachgesprekken, krijg je ook nog eens extra korting op pakketten tot wel 40 %.

Meer details

Als je lid bent van Millennial Coach, betaal je elke maand €20,-. Elke €20,- geeft je recht op een kwartier coaching. Zo bouw je tegoed op in coachkwartieren. En er is meer. Want lidmaatschap geeft je recht op korting op de pakketten van Millennial Coach, variërend van 10% tot 40%. Hoe werkt lidmaatschap?

 • Je kunt zelf bepalen wanneer je hoeveel van je gespaarde coachkwartieren wilt gebruiken.
 • Coachtijd (via ZOOM of telefoon) kun je zelf boeken in de afsprakenkalender.
 • Je krijgt previews van nieuwe online trainingen.
 • Je krijgt korting op pakketten van Millennial Coach van 10% tot 40%.
 • Je kunt deelnemen aan Zoom-sessies voor leden.

Je kunt je lidmaatschap elk moment opzeggen. Er vindt geen restitutie plaats van niet gebruikte coachkwartieren, want je hebt ook andere voordelen gehad.

 

Lidmaatschap

Speciaal voor studenten

Wil je iets belangrijks voor jezelf aanpakken, waarvan jij denkt dat dit in één gesprek kan? Boek met mij een ZOOM-sessie en je krijgt als student forse korting op mijn gesprekstarief. Ben je lid? Dan krijg je extra korting.

Meer details

Als student maak je enorm veel mee. En soms loop je gewoonweg tegen iets aan waar je met behulp van vrienden, familie of de huisarts niet uitkomt, en wat ‘niet ernstig genoeg’ is voor een psycholoog. Klop dan aan bij Millennial Coach.

Ben je lid van Millennial Coach? Dan krijg je 25% korting op het studententarief. Je betaalt dan niet €80,-, maar €60,-. Je hoeft ook niets van de opgebouwde tegoed aan coachkwartieren in te leveren, maar dat kan natuurlijk wel.

Je kunt zelf je gesprek inplannen in de afsprakenkalender. Een gesprek duurt circa 45 minuten.

 

Lidmaatschap

Persoonlijk Profiel Analyse

Krijg inzicht in je sterke punten, je communicatiestijl, je waarde voor de organisatie, je motivatoren, en hoe je handelt onder druk.
Ben je lid? Dan krijg je korting.

Meer details

De Persoonlijk Profiel Analyse is een online gedragsassessment dat nauwkeurig inzicht geeft in je werkgedrag. In circa 8 minuten beantwoord je waar en wanneer jij wilt 24 vragensets. Daarna ontvang je een digitaal rapport dat we bespreken in een persoonlijke gesprek van ongeveer 1 uur, telefonisch, via ZOOM of eventueel op locatie. Als lid krijg je 10% korting. Je betaalt dan niet €297,- maar €267,-.

voorkom stress met Millennial Coach

Anti-stress-pakket

Als je last hebt van stress en ervan af wilt, dan helpt een combinatie van zelfmonitoring en coaching prima. Met dit pakket ben je verzekerd van een handson aanpak, die je eenmalig kunt doen of herhalen zo vaak je wilt en die je veel zelfinzicht oplevert.

Meer details

Het anti-stress-pakket bestaat uit:

 • een 1e online onderzoek met daarna een coachgesprek van een uur;
 • na een half jaar een 2e online onderzoek met daarna weer een coachgesprek van een uur;
 • het gesprek gaat via ZOOM (of een vergelijkbare tool), of eventueel op locatie;
 • na elk onderzoek ontvang je een downloadbare rapportage in je eigen beveiligde account;
 • hierna stopt het lidmaatschap, dus je zit nergens aan vast, je account wordt verwijderd;
 • verlengen gebeurt alleen op jouw initiatief.

Ben je lid van Millennial Coach, dan krijg je 10% korting. Je betaalt dan niet €297,- maar €267,-. Je hoeft er geen opgebouwde coachkwartieren voor in te leveren.

Lidmaatschap

Pakket van 3 gesprekken

Langdurige trajecten zijn echt niet altijd noodzakelijk. Je kunt al ver komen in drie gesprekken. Door een pakket af te nemen, krijg je korting op het tarief voor losse gesprekken. Ben je lid van Millennial Coach, dan krijg je meer korting.

Meer details

Allemaal komen we wel eens ergens achter van onszelf dat we willen aanpakken. Dat hoeft niet meteen iets groots of ernstigs te zijn, maar toch kan het je belemmeren in je werk of je privéleven. Met een paar gesprekken kun je het al op een andere manier ervaren of bekijken en -wie weet- zelfs achter je laten.

De kosten zijn overzichtelijk en ben je lid, dan krijg je 20% korting op de pakketprijs. Je betaalt dan geen €450,- maar €360,-. Je opgebouwde coachkwartieren behoud je gewoon. Elk gesprek duurt circa 45 minuten en gaat via ZOOM of een vergelijkbare tool. De afspraak kun je zelf boeken via de kalender.

Lidmaatschap

Pakket van 7 gesprekken

Het kan natuurlijk best voorkomen dat je met iets worstelt, dat meer aandacht en tijd vraagt. Bijvoorbeeld doordat het met van alles samenhangt en je eigenlijk nog niet zo goed zicht hebt op de kern van de kwestie. Met een langer traject geef je jezelf meer ruimte. Natuurlijk krijg je korting op het tarief van een los gesprek. Meer korting krijg je, als lid bent van Millennial Coach.

Meer details

Het kan nog best lastig of verdrietig zijn om iets onder ogen te zien. Je wilt niet altijd meteen de oplossing horen, of met allerlei opdrachten aan de slag. Als iets je echt pijn doet, dan wil je meestal eerst een luisterend oor, zonder dat je meteen van alles moet.

Het eerste gesprek houden we daarom face-to-face. En ook het afsluitende gesprek gaat zo. De sessies ertussen gaan via ZOOM of eventueel op locatie. Je gaat schriftelijke zelfreflectie toepassen en krijgt passende opdrachten of oefeningen. Hoeveel tijd er tussen de sessies zit bepalen we samen.

Een gesprek duurt circa een uur.

Ben je lid van Millennial Coach, dan krijg je 25% korting op de pakketprijs. Je betaalt dan niet €975,- maar €730,-. Je levert er geen opgebouwde coachkwartieren voor in.

Lidmaatschap

XL Coaching pakket

Jij ziet ontwikkeling als een continu proces en coaching als een diepte-investering in jezelf. Dit pakket voorziet in een jaar lang persoonlijke en intensieve begeleiding. Dit doe je niet omdat er iets mis is, maar omdat je het beste uit jezelf wilt halen en bereid bent dit nu voorrang te geven.

Meer details

XL Coaching houdt in dat we samen circa een jaar op trekken. De exacte duur is afhankelijk van onze agenda’s. We plannen het zo, dat dit traject het beste past bij jouw leven. Zeven levensgebieden komen aan bod, de mate waarin wordt bepaald door jouw behoefte. Wat betekent dit concreet?

 • Een uitgebreide kennismaking met intakegesprek op locatie. Hierin verkennen we de contouren van jouw ontwikkelbehoefte.
 • Elke kwartaal een dagdeel persoonlijk evalueren, sparren en coachen inclusief lunch op een passende locatie.
 • Elke maand een uur coaching via ZOOM of een vergelijkbare tool.
 • Tussendoor alle ruimte voor korte telefonische sparring.
 • Een afsluitend gesprek op locatie.

Ben je lid van Millennial Coach, dan krijg je 40% korting op dit XL Coaching pakket. Je betaalt geen €7.975,- maar €4.785,-.
(Je levert er geen opgebouwde coachkwartieren voor in.)

eBook Millennial Mind Quest

eBook Millennial Mind Quest

Wat is jouw verhaal? Wat vertelt het je over jezelf en het leven dat je tot nu toe hebt geleid? Met dit eBook ontdek je op je eigen tempo de rode draad in je leven en waarheen die jou zou kunnen leiden.

Meer details

Wat is jouw droom? Wat wil jij bereiken met je leven? Wanneer ben jij gelukkig? Die vragen zijn makkelijk gesteld en lang niet zo makkelijk te beantwoorden. Er zijn immers eindeloos veel mogelijkheden. De wereld ligt zogezegd aan je voeten. En in plaats van dat dit gegeven het je makkelijk maakt, maakt het alles juist moeilijker. Er maar één oplossing: achterhalen wat jij echt wilt en wat echt bij jou past.

Het eBook “De Millennial Mind Quest” is gebaseerd op de Socratische onderzoeksmethode. Je gaat op ontdekkingsreis in je eigen verhaal. Hoe eerlijker je bent tegenover jezelf, hoe groter de waarde van de Quest.

Het eBook bestaat uit vier delen. Elk deel gaat vooraf door een citaat. Na de inleiding volgt een korte vertelling die je ondersteunt bij het aangaan van deze fase van de Millennial Mind Quest. Vervolgens beantwoord je de vragen en schrijf je de samenvatting die jij wilt. Tot slot deelt een jongere zijn of haar inspirerende verhaal. Je hebt de Millennial Mind Quest voltooid als je je (voorlopige) persoonlijke missie en actieplan hebt geschreven.

Voor het eBook betaal je €27,50. Je kunt het op je eigen tempo doen.

Het eBook krijg je gratis als je de workshop Millennial Mind Quest Live volgt. 

  Ontdek je levensdoel bij Millennial Coach

  Workshop Millennial Mind Quest Live

  De MMQ Live is een experience workshop, een unieke training die je een andere manier van denken laat ervaren, zodat je krachtiger wordt in je keuzes. De wereld heeft nieuwe impulsen, evenwichtig leiderschap en krachtige professionals nodig. Wat kun jij betekenen? 

  je Brein de Baas

  Online training ‘je Brein de Baas’

  In 10 video’s krijg je inzicht in enkele algemene gedachtepatronen waar iedereen last van heeft. Ontdek hoe jij (zo nu en dan) echt denkt, wat je dan echt wilt en wat handiger is om te doen. Leer hoe je bepaalde frustraties en irritaties op de werkplek voor jezelf kunt oplossen; en hoe je deze frustraties en irritaties bij anderen herkent en ‘managet’. Ga zo met meer zelfvertrouwen door het leven.

  Ontdek je levensdoel bij Millennial Coach

  Online training ‘Zonder stress door de crisis’

  Een crisis zet het normale leven even stil. Je kunt leren een crisis te zien als een springplank in plaats van als bedreiging. De kunst is een crisis aan te grijpen voor meer helderheid over jezelf en jouw leven. Wanneer je jezelf kent, kun je elke crisis aan.

  Kennissessie voor organisaties Millennial Coach

  Kennissessie voor organisaties

  Welke kwesties spelen er in uw organisatie en hoe herkent u specifieke Millennial-issues?  Ontdek in een actieve kennissessie de do’s en don’ts. De kennissessie is afgestemd op uw organisatie en actuele vraagstukken. Lees er meer over onder Bedrijven.

  Aanbod Succesvolle Start met Millennial Coach

  Incompany traject ‘Succesvolle start’

  Een individueel traject voor veelbelovende starters op de arbeidsmarkt. Doel is het verwerven van een professionele werkhouding in het startjaar van het dienstverband. Er is extra aandacht voor het opsporen en opheffen van belemmerende overtuigingen en gedragspatronen. Lees er meer over onder Bedrijven > Incompany.

  Aanbod incompany traject Professionele Identiteit

  Incompany traject ‘Professionele identiteit’

  Een individeel traject voor professionals die willen doorgroeien. Doel is het versterken van de professionele identiteit, het bevragen van assumpties en gericht excelleren. Centraal staat de gehele mens: als professional én als privépersoon. Lees er meer over onder Bedrijven > Incompany.

  Talent voor de Toekomst - organisaties en bedrijven

  Incompany traject ‘Talent voor de Toekomst’

  Maatwerktraject dat de organisatie in staat stelt te anticiperen op de verre toekomst door de persoonlijke ontwikkeling van mensen als hefboom in te zetten. Het is afgestemd op de organisatiebelangen enerzijds en de individuele uitdagingen anderzijds. Lees er meer over onder Bedrijven > Incompany

  “De moeilijkheid ligt niet zozeer in het ontwikkelen van nieuwe ideeën, maar in het ontsnappen aan de oude.” – John Maynard Keynes, Brits econoom 1883-1946 

  Contact

  Over Millennial Coach

  Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

  Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

  Partners

  Leden

  Webshop

  © Millennial Coach 2020

  Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

  Algemene Voorwaarden