Assertiever worden

In gezonde interactie met anderen
Word succesvol in je leven en werk met coaching

Krijg je vaak te horen dat je wel wat assertiever mag zijn?

Vaak zeggen mensen dit tegen iemand die altijd maar ja zegt, die toegeeft en conflicten mijdt. Maar dit geldt ook voor mensen die over anderen heen lopen, alleen aan hun eigen belang denken en ruzie niet schuwen. Als je adequaat assertief handelt, kom je op voor je eigen belang, zonder de ander uit het oog te verliezen. Dit geeft je rust en vertrouwen en het draagt bij aan succes in je werk.

Herken gebrek aan assertiviteit

Je vermijdt graag conflicten

Je hebt onvoldoende zelfvertrouwen

Je vertoont perfectionistisch gedrag

Je zegt niet zo makkelijk 'nee'

Je onderhandelt niet

Zo werkt het

Boek een gratis 1:1

Het succes van coaching hangt voor een belangrijk deel af van de relatie tussen jou en de coach. Als je je niet prettig voelt bij een coach, gaat het niet werken. Daarom bied ik je de gratis mini-coachsessie aan als intake.

i

Kies een traject

In de gratis intake maken we kennis en verkennen we de kwestie(s) waar je mee worstelt. Op basis daarvan kijken we wat ervoor zou kunnen zijn om ze aan te pakken en beslis je of je met mij door wilt gaan. 

Bereik wat je wilt

We hebben samen duidelijk zicht op wat er speelt, dus we gaan aan de slag. Tussen de sessie door kun je me altijd bellen, appen of mailen. Ook werk je aan je zelfreflectie. Zo bereik je stap voor stap je doelen.

Assertiviteit is het boeiende speelveld tussen jouw belangen en de belangen van de ander, met als belangrijkste spelregels zelfrespect, wederzijds respect en de bereidheid te communiceren.

Speciaal voor studenten

Wil je iets belangrijks voor jezelf aanpakken, waarvan jij denkt dat dit in één gesprek kan? Boek met mij een ZOOM-sessie en je krijgt als student forse korting op mijn gesprekstarief. Ben je lid? Dan krijg je extra korting.

€80

Meer details

Als student maak je enorm veel mee. En soms loop je gewoonweg tegen iets aan waar je met behulp van vrienden, familie of de huisarts niet uitkomt, en wat ‘niet ernstig genoeg’ is voor een psycholoog. Klop dan aan bij Millennial Coach.

Ben je lid van Millennial Coach? Dan krijg je 25% korting op het studententarief. Je betaalt dan niet €80,-, maar €60,-. Je hoeft ook niets van de opgebouwde tegoed aan coachkwartieren in te leveren, maar dat kan natuurlijk wel.

Je kunt zelf je gesprek inplannen in de afsprakenkalender. Een gesprek duurt circa 45 minuten.

Leer er meer over.

 

Persoonlijk Profiel Analyse

Krijg inzicht in je sterke punten, je communicatiestijl, je waarde voor de organisatie, je motivatoren, en hoe je handelt onder druk.
Ben je lid? Dan krijg je korting.

€297

Meer details

De Persoonlijk Profiel Analyse is een online gedragsassessment dat nauwkeurig inzicht geeft in je werkgedrag. In circa 8 minuten beantwoord je op jouw moment en op jouw plek 24 vragensets. Daarna ontvang je een digitaal rapport dat we bespreken in een persoonlijke gesprek van ongeveer 1 uur, telefonisch, via ZOOM of eventueel op locatie. Als lid krijg je 10% korting. Je betaalt dan niet €297,- maar €267,-.

Pakket van 3 gesprekken

Langdurige trajecten zijn echt niet altijd noodzakelijk. Je kunt al ver komen in drie gesprekken. Door een pakket af te nemen, krijg je korting op het tarief voor losse gesprekken. Ben je lid van Millennial Coach, dan krijg je meer korting.

Meer details

Allemaal komen we wel eens ergens achter van onszelf dat we willen aanpakken. Dat hoeft niet meteen iets groots of ernstigs te zijn, maar toch kan het je belemmeren in je werk of je privéleven. Met een paar gesprekken kun je het al op een andere manier ervaren of bekijken en wie weet zelfs achter je laten.

De kosten zijn overzichtelijk en ben je lid, dan krijg je 20% korting op de pakketprijs. Je betaalt dan geen €450,- maar €360,-. Je opgebouwde coachkwartieren behoud je gewoon. Elk gesprek duurt circa 45 minuten en gaat via ZOOM of een vergelijkbare tool. De afspraak kun je zelf boeken via de kalender.

Lees meer over coaching.

Contact

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden