Assertiever worden

In gezonde interactie met anderen
Word succesvol in je leven en werk met coaching

Krijg je vaak te horen dat je wel wat assertiever mag zijn?

Vaak zeggen mensen dit tegen iemand die altijd maar ja zegt, die toegeeft en conflicten mijdt. Maar dit geldt ook voor mensen die over anderen heen lopen, alleen aan hun eigen belang denken en ruzie niet schuwen. Als je adequaat assertief handelt, kom je op voor je eigen belang, zonder de ander uit het oog te verliezen. Dit geeft je rust en vertrouwen en het draagt bij aan succes in je werk.

Herken gebrek aan assertiviteit

Je vermijdt graag conflicten

Je hebt onvoldoende zelfvertrouwen

Je vertoont perfectionistisch gedrag

Je zegt niet zo makkelijk 'nee'

Je onderhandelt niet

Zo werkt het

Boek een gratis 1:1

Het succes van coaching hangt voor een belangrijk deel af van de relatie tussen jou en de coach. Als je je niet prettig voelt bij een coach, gaat het niet werken. Daarom bied ik je de gratis mini-coachsessie aan als intake.

i

Kies een traject

In de gratis intake maken we kennis en verkennen we de kwestie(s) waar je mee worstelt. Op basis daarvan kijken we wat ervoor zou kunnen zijn om ze aan te pakken en beslis je of je met mij door wilt gaan. 

Bereik wat je wilt

We hebben samen duidelijk zicht op wat er speelt, dus we gaan aan de slag. Tussen de sessie door kun je me altijd bellen, appen of mailen. Ook werk je aan je zelfreflectie. Zo bereik je stap voor stap je doelen.

Assertiviteit is het boeiende speelveld tussen jouw belangen en de belangen van de ander, met als belangrijkste spelregels zelfrespect, wederzijds respect en de bereidheid te communiceren.

Sparen voor coaching

Spaar simpel je coaching bij elkaar bij Millennial Coach! Terwijl je tegoed opbouwt voor coachgesprekken, krijg je ook nog eens 20% korting op het Pakket van 3 Gesprekken, zo vaak en zo lang als je lid bent.

Vanaf €20

Meer details

Het lidmaatschap van Millennial Coach is een loyaliteitsprogramma en kent twee varianten: maandelijks lidmaatschap en jaarlijks lidmaatschap. In beide gevallen spaar je voor coachgesprekken en heb je vanaf het begin recht op 20% korting op het Pakket van 3 Gesprekken.

  • Je kunt zelf bepalen wanneer je hoeveel van je coachkwartieren wilt gebruiken.
  • Coachtijd (via MS Teams, Zoom of telefoon) kun je zelf boeken in de afsprakenkalender.
  • Elk moment opzegbaar.

Er vindt geen restitutie plaats van niet gebruikte coachkwartieren, want je hebt ook van andere voordelen kunnen profiteren. Tot drie jaar na opzegging kun je je tegoed nog verzilveren. Lees hier alles over het lidmaatschap.

Pakket van 3 Gesprekken

Langdurige trajecten zijn echt niet altijd noodzakelijk. Je kunt al ver komen in drie gesprekken. Ben je lid van Millennial Coach, dan krijg je 20% korting op de pakketprijs. Dit is inclusief materialen, tussentijds sparren en feedback op je uitwerkingen.

Vanaf €360

Meer details

Allemaal komen we wel eens achter iets van onszelf dat we willen aanpakken. Dat hoeft niet meteen iets groots of ernstigs te zijn, maar toch kan het je belemmeren in je werk of je privéleven. Met een paar gesprekken kun je het al op een andere manier ervaren of bekijken en wie weet zelfs achter je laten.

De kosten zijn overzichtelijk en ben je lid, dan krijg je 20% korting op de pakketprijs. Je betaalt dan geen €450,- maar €360,- en hoeft er geen opgebouwde coachkwartieren voor in te leveren. Elk gesprek duurt circa 3 tot 4 kwartier en gaat via MS Teams, Zoom of telefoon. De afspraken stellen we samen vast of kun je zelf boeken via de kalender op de website.

Lees meer over coaching.

Contact

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden