Team en Partners

Millennial Coach

Ieder voor zich is een druppel, samen zijn we een oceaan. — Ryunosuke Satoro

Kirsten Huisman

Kirsten Huisman

Samenwerkende coach

Kirsten Huisman is coach en schrijftrainer. Zij kan je helpen bij: Combinatie werk en gezin | Doorbreken gedragspatronen | Loopbaanvragen | Spanningen op de werkvloer.

Meer over Kirsten

Manny Moerman

Manny Moerman

Millennial Coach

Manny Moerman is coach en oprichter van Millennial Coach. Zij kan je onder meer helpen bij: Assertiviteit | Loslaten | Grenzen stellen | Loopbaankwesties | Doorbreken gedragspatronen.

Meer over Manny

Millennial Coach werkt samen

Millennial Coach werkt samen

In je eentje breng je geen grote verandering tot stand. We doen het toch echt samen. Dus zijn we in gesprek met een coach die zich aan wil sluiten bij Millennial Coach. Maar ook andere vormen van samenwerking vinden we belangrijk!

Ramila Khafaji Zadeh

Ramila Khafaji Zadeh

Partner
“Hoe mooi is het als we de onzekerheid van de toekomst kunnen omarmen en gebruiken voor verandering en innovatie in het heden? Dit is precies waar ik mij in het dagelijks leven mee bezighoud in verschillende contexten. Ik mag getuigen van mooie gebeurtenissen die hierdoor ontstaan binnen allerlei organisaties.”

 

Bob Zadok Blok jr

Claudia Benmesahel-Kruidbos

Partner

Oprichtster Underdog Enterprises
Co-owner ukIQ
Eigenaar De Interactie

Claudia Benmesahel op LinkedIn

Bob Zadok Blok jr

Bob Zadok Blok jr.

Partner

Inventor of the ‘Skillfulness Education Model’®

Bob Zadok Blok jr. op LinkedIn

iresearch is partner

Partner: iresearch

Iresearch werkt binnen de publieke gezondheid. Ze zet zich in voor een gezond en welleven van mensen, zodat meer mensen mee kunnen doen in de maatschappij.

Iresearch houdt zich bezig met complexe vraagstukken, netwerkaanpakken en onderzoeken. De projectleiders en -medewerkers van iresearch gaan samen met jou aan de slag met preventievraagstukken en jouw maatschappelijke opgave.

Kijk op de website

GBLT Zwolle

Partner: GBLT

GBLT wil belasting regelen zo makkelijk mogelijk maken. Daarom helpt het inwoners, bedrijven en eigenaren zo goed mogelijk hierbij en staat het altijd open voor suggesties en klachten. GBLT heft en int belastingen en geeft uitvoering aan basisregistratieve taken voor lokale overheden, tegen zo laag mogelijke kosten. Dit doen zij voor al hun deelnemende waterschappen en gemeenten. Er werken ruim 180 enthousiaste professionals.

Kijk op de website

Partner: BrinQer

Elke organisatie is gebaat bij goed gekwalificeerde, gemotiveerde en gezonde medewerkers die een leven lang fit kunnen werken en gewenste prestaties leveren. Mensen die met plezier naar hun werk gaan, blijven zich ontwikkelen en investeren in hun vitaliteit. Deze innovatieve arbodienst werkt met haar klanten aan een omslag van denken in verzuim naar beleid voor inzetbaarheid. Centraal staan preventie en eigenaarschap van medewerkers.

Kijk op de website

Herstellen van een burn-out en of stressklachten?

Partner: Balansportaal

Balansportaal is er voor iedereen die last heeft van burn-outklachten en bezig is met persoonlijke groei. Het is er voor degenen die wel hulp willen, maar nog niet precies weten wat ze nodig hebben, waar ze dat kunnen vinden of wat er mogelijk is. Het verbindt vraag en aanbod op het gebied van burn-out, depressie, angst, hormonen, beweging, hsp, voeding, ontspanning, verslaving , zelfontwikkeling en stressklachten.

Kijk op de website

Amira Hot

Partner: Amira Hot

Amira Hot is freelance Online Marketeer. Zij helpt bedrijven online succes behalen. Met ruim vijf jaar ervaring bij twee verschillende marketingbureaus en aan de klantzijde, weet ze jou alles te vertellen over zoekmachine optimalisatie, social media advertising en e-mailmarketing.

Kijk op de website

 

Partner: Digit Services

Digit Services biedt oplossingen om automatisering te optimaliseren. Zowel in hardware als in software, en altijd afgestemd op uw situatie en behoeften. Afhankelijk van uw wensen implementeren zij zowel online als offline oplossingen. Digit Services biedt veel meer dan automatisering. Meer weten?

Kijk op de website

BRAVICO

Partner: BRAVICO

BRAVICO is een verhalenplatform. Je kunt het ook een community noemen, want ze verbinden jouw Zelf met hen Samen. BRAVICO streeft naar het normaliseren van eenzaamheid als levensthema en gespreksonderwerp, specifiek onder jonge mensen.

 Kijk op de website

JongFris

Partner: Jong & Fris

 Jong en Fris is een management consulting en detacheringsbureau.

De enthousiasten en energieke oprichter en zijn team richten zich op verandermanagement, moderne werkmethoden, scrum, design thinking, innovatie en transformaties, voor gemeenten, overheid en waterschappen.

Kijk op de website

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden