Manny Moerman

Millennial Coach
Over Manny

over Manny

“Ik ben positief ingesteld, daadkrachtig en resultaatgericht. Verder heb ik een hekel aan autoriteit op basis van macht en aan politieke spelletjes. Een belangrijke reden om coach te worden vond ik tijdens mijn carriėre in het communicatievak. Ik zag hoe bedroevend het was gesteld met de begeleiding van jonge professionals. Ze moesten in een hokje passen, in plaats van dat er werd gekeken naar de hele mens en alle kwaliteiten. Dat was mij ook overkomen. De begeleiding die ik toen zo nodig had, geef ik graag aan de professionals van nu.”

Intelligent Humor Confronterend

Manny’s werkwijze

 

Je kunt van mij verwachten dat ik goed naar je luister, dat ik scherpe vragen stel en de regie voor jouw ontwikkeling bij jou laat. Om de coaching van zo groot mogelijke waarde te laten zijn voor jou zet ik schriftelijke zelfreflectie in; verder geef ik je, wanneer dat van toepassing is, opdrachten mee die zijn afgestemd op jouw kwestie(s). 

In de interactie tussen jou en mij is -wat mij  betreft- één ding sowieso heel belangrijk: gelijkwaardigheid. We doen het samen. Daarom aarzel ik niet om wat ik in me heb in te zetten voor jouw ontwikkeling. Natuurlijk kan ik alleen werken met wat jij met me deelt. Dus jij bepaalt! Jij bepaalt de inhoud en de grenzen. Want de ultieme verantwoordelijke voor jouw leven en groei ben jij.

 

 

Manny kan je helpen bij

Assertiviteit | Loslaten | Grenzen stellen | Loopbaankwesties | Doorbreken gedragspatronen.

Ze richt zich specifiek op
Hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie en studenten, met persoonlijke utdagingen en carrière-gerelateerde vraagstukken

Opleidingen

  • Leergang Professioneel Coachen (2015)
  • Leergang Zelfbewust Coachen (2016)

Gevolgd bij Coaching Academy International

Volg me op LinkedIn

 

Maak een afspraak

Hi, ik ben Manny. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen!

Contact

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden