Manny Moerman

Millennial Coach
Over Manny

over Manny

“Ik ben positief ingesteld, daadkrachtig en resultaatgericht. Verder heb ik een hekel aan autoriteit op basis van macht en aan politieke spelletjes. Een belangrijke reden om coach te worden vond ik tijdens mijn carriėre in het communicatievak. Ik zag hoe bedroevend het was gesteld met de begeleiding van jonge professionals. Ze moesten in een hokje passen, in plaats van dat er werd gekeken naar de hele mens en alle kwaliteiten. Dat was mij ook overkomen. De begeleiding die ik toen zo nodig had, geef ik graag aan de professionals van nu.”

Intelligent Humor Confronterend

Manny’s werkwijze

Je kunt van mij verwachten dat ik goed naar je luister, dat ik scherpe vragen stel en de regie voor jouw ontwikkeling bij jou laat. Jij bepaalt de inhoud en de grenzen.

Coaching
De drie pijlers onder mijn coaching zijn de Realisatiecurve van de Coaching Academy International, de socratische methode en de Shiftmethode van Willem Geene. 
Om de coaching van zo groot mogelijke waarde te laten zijn voor jou zet ik schriftelijke zelfreflectie in; indien van toepassing, krijg je opdrachten mee die zijn afgestemd op jouw kwestie(s). 

Shifttraining
Het Shiftprogramma is een krachtige en eenvoudige training waarmee je zeer snel ontdekt waarom je leven loopt zoals het loopt en waarom je werkelijkheid is zoals die is. Het programma is zeer effectief waar het gaat om je bewust te worden van de mechanismen die ten grondslag liggen aan ineffectieve patronen. Het programma reikt een techniek aan waarmee jij je kunt bevrijden van die patronen en waardoor je in staat bent om vanuit een neutrale positie keuzes te maken en effectief te handelen. De Shiftmethode staat beschreven in het boek ‘De Kunst van het Niet Weten’ van Willem Geene dat de grondslag van het Shiftprogramma vormt.

 

Manny kan je helpen bij

doorbreken gedragspatronen | perspectiefverschuiving | assertiviteit | loslaten | grenzen stellen | carrièrekwesties | ontdekken wie je bent, wat je wilt en waar je voor staat 

Ze richt zich specifiek op
Hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie en studenten, met persoonlijke utdagingen en carrière-gerelateerde vraagstukken

Opleidingen

Gevolgd bij Coaching Academy International:

  • Leergang Professioneel Coachen (2015)
  • Leergang Zelfbewust Coachen (2016)

Gevolgd bij Willem Geene:

  • Shift Intensive Training voor Trainers (2020-2021)

Volg me op LinkedIn

 

Maak een afspraak

Hi, ik ben Manny. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen!

Contact

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden