Offerte maatwerk

Wil je weten wat ik specifiek voor jou kan betekenen?

Vind je niet wat je wilt? Kies voor maatwerk.

Als je je niet herkent in een van de aangeboden mogelijheden, denk dan eens aan zuiver maatwerk. Vraag een uitgebreid intakegesprek aan en ontdek wat ik speciefiek voor jou kan betekenen. Hieronder lees je hoe het in z’n werk gaat.

Diverse online trainingen

Wil je zelf aan de slag met persoonlijke ontwikkeling zonder gecoacht te worden? Kies voor een online training. Na aanschaf krijg je toegang tot de training op Vimeo.

Pakket 3 gesprekken

Loop je ergens tegen aan? Je kunt al ver komen in drie gesprekken. Door het pakket af te nemen, krijg je korting op het tarief voor losse gesprekken. Ben je lid van Millennial Coach, dan krijg je meer korting.

Pakket 7 gesprekken

Worstel je met iets dat meer aandacht en tijd vraagt? Bijvoorbeeld doordat het met van alles samenhangt en je eigenlijk nog niet zo goed zicht hebt op de kern van de kwestie? Met een langer traject van 7 gesprekken geef je jezelf ruimte. Natuurlijk krijg je korting op het tarief van een los gesprek. Meer korting krijg je, als lid bent van Millennial Coach.

Anti-stress-pakket

Als je last hebt van stress en ervan af wilt, dan helpt combinatie van zelfmonitoring en coaching prima. Met dit pakket ben je verzekerd van een handson aanpak, die je veel zelfinzicht oplevert.

XL Coaching pakket

Jij ziet ontwikkeling als een continu proces en coaching als een diepte-investering in jezelf. Dit VIP-pakket voorziet in een jaar lang persoonlijke en intensieve begeleiding. Dit doe je niet omdat er iets mis is, maar omdat je het beste uit jezelf wilt halen en bereid bent dit nu voorrang te geven.

Zo werkt het maatwerktraject

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een uitgebreid intakegesprek. Dit duurt maximaal 1,5 uur en kost €150,-, direct te betalen na het gesprek. Bij acceptatie van de offerte is het intakegesprek inbegrepen.

 

i

Ontvang de offerte

Je krijgt van mij een uitgebreide offerte die volledig is toegespitst op jouw situatie. Ook bied ik je een alternatief aan. Neem de offerte zorgvuldig door en geef aan wat je wilt. Nee zeggen kan dus ook.

Bereik je doelen

Na jouw akkoord op de offerte maken we een vervolgafspraak en gaan we aan de slag om jouw doel(en) te bereiken. Je krijgt – afgestemd op jouw behoefte – een opdracht mee ter voorbereiding op het 1e gesprek.

Contact

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden