Over

Manny en Millennial Coach
Naar Team & Partners

Manny & Millennial Coach

In mijn tijd als communicatieadviseur was er maar één taak die ik moeiteloos bleef doen: stagiairs begeleiden. Ze kwamen met nieuwe ideeën voor het aanpakken van organisatieproblemen, maar kregen zelden gehoor. Ik luisterde en daagde hen uit. En wat een kick was het als het een stagiair toch lukte verschil te maken.

Coaching en mentorschap voor de professionals uit de Millennial Generatie is mijn manier om de wereld beter te maken. Mensen voorbij hun belemmerende overtuigingen en soms zelfs angsten begeleiden is het mooiste wat er is voor mij. Mijn kerncompetenties zijn een veilige ruimte creëren, uitdagen, spiegelen, inspireren, steunen, enthousiasmeren, provoceren, lachen en weer loslaten.

Met mijn organisatie leg ik me exclusief toe op het coachen, begeleiden en inspireren van hoogopgeleide professionals die behoren tot de Millennial Generatie. Millennials zijn geboren in de jaren 1980 tot 2000.

Elke nieuwe generatie die de arbeidsmarkt betreedt heeft te kampen met haar eigen uitdagingen. Als het gaat om Millennials, kom je vaak termen als FOMO en burn-out tegen. De oplossing ligt voor de hand. Professionals die werk doen dat past bij hun kwaliteiten en drijfveren, zijn gelukkiger en succesvoller. Zij bouwen dan mee aan een betere organisatie en zelfs betere maatschappij. Het is daarom mijn missie dat zij weten wie ze werkelijk zijn en ontdekken wat ze komen doen.

Zo kunnen zij hun persoonlijke uitdagingen overwinnen en nieuwe perspectieven bieden voor onze steeds sneller veranderende wereld. 

Testimonials

“Door Manny heb het besef gekregen dat ik moet doen waar ik me goed bij voel. Mijn gedachten zijn gestroomlijnd en mijn toekomstbeeld is nu helder. Ze stelde vragen die aanzetten tot nadenken en het vinden van de antwoorden in mijzelf.
Manny dank je wel daarvoor!”

Claudia

onderneemster

Manny laat je in korte tijd zelf je vraagstukken ervaren en benoemen. Ze biedt hulp bij het formuleren, erkennen en oplossen. Dit alles komt echter volledig voort uit jouw eigen gedachten en woorden, Manny staat aan de zijlijn en geeft jou hiermee eenduidig controle over zaken waar je aan twijfelt of hulp bij nodig hebt. Ik heb dit in een paar weken mogen ervaren, het heeft me zeker geholpen en sterker gemaakt, Manny bedankt!

Daniëlle

Service Line Controller

Manny is een vriendelijke en kundige coach. Ze heeft me geholpen mijn gedrag positief te veranderen. Dit deed ze door mij doormiddel van vragen inzichten te geven in mijn eigen emotionele blokkades. Deze inzichten hebben er voor gezorgd dat ik beter in mijn vel zit en mijzelf gemakkelijker open kan stellen naar anderen. Ik sta nu sterker in mijn schoenen waardoor ik meer richting aan mijn leven durf te geven. Ik beveel Manny aan iedereen aan die zichzelf beter wil leren kennen.

Martin

Sales trainee

Mijn WHY

Mijn drijfveer voor coaching

De vrouwelijke voorbeelden in mijn leven -toen ik opgroeide- hadden een enorm potentieel dat grotendeels in de schaduw bleef. Zoals mijn oma’s. Dat veroorzaakte persoonlijk leed. Ook ik werd klein gehouden, door mijn omgeving en daarmee bedoel ik specifiek de basisschool en de werkomgeving. Ik hoorde als meisje met poppen te spelen en niet met technisch lego. Ik moest leuke stukjes schrijven als communicatieadviseur, niet opkomen voor de informatiebelangen van mijn collega’s. Wie ik werkelijk was en waartoe ik werkelijk in staat was, werd niet gewaardeerd. 15 jaar geleden koos ik een andere weg, het licht in. Ik geloof dat elke vrouw een enorme creatieve waarde heeft en ik wil jonge, ondernemende vrouwen helpen om hun waarde te zien en tot volle bloei te brengen. Zo creëren we samen een wereld gebaseerd op liefdevolle gelijkheid.

Contact

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden