Offerte aanvragen

voor bedrijven en organisaties

Wat is uw behoefte?

Wat is uw doel?

 

Millennial Coach en haar partners zijn graag van betekenis.

Laat via het aanvraagformulier hieronder weten waaruit uw behoefte bestaat en welk doel u wilt bereiken. Ik bekijk graag samen met u welke toepasbare mogelijkheden er zijn.

Aanvragen

Samenwerken maakt je sterker

brinqer

BrinQer is een innovatieve arbodienst die verder kijkt dan alleen ziekte, verzuim en arbeidsongeschiktheid. Samen met hun klanten werken ze aan de omslag naar inzetbaarheidsbeleid waarbij preventie en eigenaarschap van medewerkers centraal staan.

gblt

GBLT regelt belastingen voor vijf waterschappen en zes gemeenten in het oosten van het land. Ook voeren ze de Wet WOZ uit. Ze versturen zo’n twee miljoen aanslagen per jaar aan bedrijven en inwoners. De 180 professional zetten voor de kwaliteit in hun werk voorop.

JongFris

Jong&Fris is een club hoogopgeleide professionals waar een glimlach op zit. Ze krijgen energie van innovatie en experimenteren. Hun doe-professionals dagen de status quo uit: met hun frisse blik en moderne tools maken ze projecten leuker, beter en sneller.

Contact

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden