Gratis

Kennis is er om te delen!

Gratis downloads en filmpjes

Zo nu en dan onderzoek ik bepaalde aspecten en publiceer ik de uitkomsten en of kennis openbaar. Hiernaast kun je het een en ander makkelijk gratis downloaden. Kennis is er om te delen!
Millennials en burn-out: feiten en visie

Online onderzoek onder Millennials naar hun ervaring met en visie op burn-out. 2016

Millennials - Sleutelgeneratie naar transformatie

Hoe investeren in Millennials generaties verbindt en uw organisatie versterkt.

Millennials uit de mangel

De Nederlandse beroepsbevolking bestaat voor een groot deel uit Millennials. Ze zijn opgegroeid met internet, wifi, smartphones en social media en mede daardoor goed thuis in onze gedigitaliseerde, virtuele wereld. Maar traditioneel, hiërarchisch leiderschap belemmert hen (nog steeds). Hoe kan coaching millennials uit de mangel helpen?

Best practices voor een gezond(er) leven

Gezondheid is iets persoonlijks. Wat voor de een werkt, hoeft voor de andere niet te werken. Dat maakt het soms ook zo moeilijk om te bepalen waar je moet beginnen, als je gezond(er) wilt leven. Ontdek zelf welke van deze best practices voor jou werkt.

Manny Moerman over de werk/privé-balans en inspiratie (Vimeo)

Wat heeft inspiratie te maken met de balans tussen werk en privé?

Effe Rustig nou! (Vimeo)

Hoe gaan Millennials om met stress?

Lijkt het je iets om gecoacht te worden, maar wil je eerst weten of het klikt? Met een gratis mini-coachsessie weet je snel meer.

Bel me: 0610420440

“Jouw mooie nieuwsbrief over shit…. kon op geen beter moment komen. Het zorgt ervoor dat ik diarree van woorden van een ander, die ik via de mail kreeg, met een schoon gevoel naast mij neer kan leggen. Dus dank je wel. Ik kijk uit naar je volgende nieuwsbrief.”

Mooi geschreven! En inderdaad. Ik moet het van mij afspoelen. Bedankt!”

Weer super mooi geschreven! Dank je wel daarvoor.

Nog vragen?

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden