Werkwijze

Millennial Coach

Mijn aanpak

 

Coaching is een prachtig ambacht dat stoelt op gelijkwaardigheid, openheid en zelfreflectie, ja ook voor mij als coach.

De drie pijlers onder mijn coaching zijn de Realisatiecurve van de Coaching Academy International, de socratische methode en de SHIFT-methode van Willem Geene.

Daarnaast heeft iedere coach die samenwerkt met Millennial Coach een eigen expertise en eigen voorkeuren voor methodes en technieken.

Het team bestaat uit volledig zelfstandig opererende coaches die onder eigen naam werken. Zij versterken elkaar inhoudelijk als professionals en werken samen om tot nieuwe, krachtige inzichten en betere aanpakken en methodes te komen. Zij delen en onderschrijven de missie en visie van Millennial Coach.

 

Maak kennis met Manny Moerman
Wat zeggen anderen over Millennial Coach

Referenties

Wat zeggen anderen over Millennial Coach?

 

Antwoord op vragen

Veel gestelde vragen

Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.

 

Millennials kiezen Millennial Coach

Aanbod Millennial Coach

Bekijk in de online shop wat we voor je kunnen betekenen.

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden