Millennials

Ontdek je levensmissie

Je bent hoogopgeleid, hebt een goede baan en toch vraag je je af: wat is mijn verhaal en waar ga ik naartoe? Nu kun je best een antwoord geven als je wordt gevraagd wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Maar ergens mis je de samenhang, een duidelijk statement, of zelfs een hoger doel voor jezelf. In deze experience training duik je de diepte in, ga je de dialoog aan en laat je los wat je niet meer dient. Zo wordt je de krachtige professional die weet wat ze wil met het leven.

Meer informatie

Presteren zonder stress

Ongeveer 19% van de werkenden in Nederland heeft burn-out(klachten). Er zijn zelfs nog meer Millennials die aangeven dergelijke klachten te hebben, maar liefst 21%. Hoe is dat voor jou? Als jij het idee hebt dat voor jou de balans ver te zoeken is en dat grenzen vervagen, is het nu tijd om in actie te komen. Voorkom dat je emotioneel uitgeput raakt en je je verwijderd voelt van anderen. Krijg inzicht in jezelf, je gedrag en je triggers en leer te presteren zonder stress.

Meer informatie

Professionele Identiteit

In dit maatwerktraject voor Young Professionals is er aandacht voor jou en je carrière. Je bent een ambitieuze professional en wilt weten hoe je je loopbaan verder vorm geeft. Wat is jouw professionele identiteit? In Millennial Coach vind je de sparringpartner die jou uitdaagt de vragen te beantwoorden die er echt toe doen, zodat jij je doelen aanscherpt en tot actie overgaat.

Meer informatie

Succesvolle start

Dit traject is voor iedere Young Professional die zich afvraagt: “Hoe start ik succesvol in mijn eerste baan?”
Als je voor het eerst een ‘serieuze’ baan hebt, wil je er ook in slagen. Je zult niet de eerste zijn die na enkele weken tegen van alles aanloopt.  Hoe ga je daarmee om?
Kijk in mijn spiegel en leer hoe je persoonlijk effectief kunt zijn.

Meer informatie

Waar kan ik jou mee helpen?

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Je bericht (verplicht)

millennials