Gratis mini-coachsessie met Manny

makkelijk zelf te boeken

Waarom een gratis mini-coachsessie?

Omdat het belangrijk is dat je je op je gemak voelt bij een coach. Als je niet durft te vertellen waar het echt om gaat, dan kan een coach je niet (zo goed) van dienst zijn.

Hoe lang duurt de sessie?

De sessie duurt 20 tot 30 minuten en is gratis.

Hoe regel ik zo'n sessie?

Je kunt een sessie zelf inboeken in de kalender. Kies de beste optie voor jou uit de beschikbare data en tijden. Let op: selecteer het juiste afspraaktype, want anders is je afspraak niet gratis.

 

Waar vind het gesprek plaats?

Het gesprek gaat via ZOOM of een vergelijbare tool.

Hoe bereid ik me voor op de sessie?

Zet voorafgaand aan de sessie het een en ander op een rij:

  • wat is de aanleiding voor dit gesprek?
  • wat wil je dat besproken wordt?
  • welke vragen heb je zelf?
Wat gebeurt er na de sessie?

Dan bepaal je of je verder wilt met coaching via Millennial Coach.

Maak een afspraak

Hi, ik ben Manny. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen!

Lidmaatschap

Als lid van Millennial Coach kun je profiteren van allerlei voordelen. Terwijl je tegoed opbouwt voor coachgesprekken, krijg je ook nog eens extra korting op pakketten tot wel 40 %.

€20

Meer details

Als je lid bent van Millennial Coach, betaal je elke maand €20,-. Elke €20,- geeft je recht op een kwartier coaching. Zo bouw je tegoed op in coachkwartieren. En er is meer. Want lidmaatschap geeft je recht op korting op de pakketten van Millennial Coach, variërend van 10% tot 40%. Hoe werkt lidmaatschap?

  • Je kunt zelf bepalen wanneer je hoeveel van je gespaarde coachkwartieren wilt gebruiken.
  • Coachtijd (via ZOOM of telefoon) kun je zelf boeken in de afsprakenkalender.
  • Je krijgt previews van nieuwe online trainingen.
  • Je krijgt korting op pakketten van Millennial Coach van 10% tot 40%.
  • Je kunt deelnemen aan Zoom-sessies voor leden.

Je kunt je lidmaatschap elk moment opzeggen. Er vindt geen restitutie plaats van niet gebruikte coachkwartieren, want je hebt ook andere voordelen gehad.

Hier lees je er alles over.

 

Speciaal voor studenten

Wil je iets belangrijks voor jezelf aanpakken, waarvan jij denkt dat dit in één gesprek kan? Boek met mij een ZOOM-sessie en je krijgt als student forse korting op mijn gesprekstarief. Ben je lid? Dan krijg je extra korting.

€80

Meer details

Als student maak je enorm veel mee. En soms loop je gewoonweg tegen iets aan waar je met behulp van vrienden, familie of de huisarts niet uitkomt, en wat ‘niet ernstig genoeg’ is voor een psycholoog. Klop dan aan bij Millennial Coach.

Ben je lid van Millennial Coach? Dan krijg je 25% korting op het studententarief. Je betaalt dan niet €80,-, maar €60,-. Je hoeft niets van de opgebouwde tegoed aan coachkwartieren in te leveren.

Je kunt zelf je gesprek inplannen in de afsprakenkalender. Een gesprek duurt circa 45 minuten.

Lees hier meer over coaching

Persoonlijk Profiel Analyse

Krijg inzicht in je sterke punten, je communicatiestijl, je waarde voor de organisatie, je motivatoren, en hoe je handelt onder druk.
Ben je lid? Dan krijg je korting.

€297

Meer details

De Persoonlijk Profiel Analyse (PPA) is een online gedragsassessment dat nauwkeurig inzicht geeft in je werkgedrag. In circa 8 minuten beantwoord je waar en wanneer jij wilt 24 vragensets. Daarna ontvang je een digitaal rapport dat we bespreken in een persoonlijke gesprek van ongeveer 1 uur, telefonisch, via ZOOM of eventueel op locatie.

Als lid krijg je 10% korting. Je betaalt dan niet €297,- maar €267,-.

Lees hier meer over de PPA.

Nog vragen?

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden