Gratis mini-coachsessie met Manny

ontdek of het klikt

Waarom een gratis mini-coachsessie?

Omdat het belangrijk is dat je je op je gemak voelt bij een coach. Als je niet durft te vertellen waar het echt om gaat, dan kan een coach je niet (zo goed) van dienst zijn.

Hoe lang duurt de sessie?

De sessie duurt ongeveer 30 minuten en is gratis.

Hoe regel ik zo'n sessie?

Stuur een verzoek via mail, WhatsApp of Signal en geef aan welke dagen / tijdstippen je passen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Zet er wel even bij dat het om een gratis mini-coachsessie gaat. Telefoon: 0610420440. mail: manny@millennialcoach.nl.

 

Waar vind het gesprek plaats?

Het gesprek gaat via ZOOM of een vergelijkbare tool. Jij stuurt mij zelf de link toe.

Hoe bereid ik me voor op de sessie?

Zet voorafgaand aan de sessie het een en ander op een rij:

  • wat is de aanleiding voor dit gesprek?
  • wat wil je dat besproken wordt?
  • welke vragen heb je zelf?
Wat gebeurt er na de sessie?

Dan bepaal je of je verder wilt met coaching via Millennial Coach.

Maak gewoon die afspraak. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen!

eBook Millennial Mind Quest

Met het eBook MMQ (Millennial Mind Quest ®) ontdek je op je eigen tempo de rode draad in je leven en vind je antwoorden op deze en andere belangrijke vragen. Een ontdekkingsreis per eBook voor wie nog geen coaching wil of zich pragmatisch en effectief op coaching wil voorbereiden.

€0,00

Meer details

Het eBook MMQ (Millennial Mind Quest) is gebaseerd op de Socratische onderzoeksmethode. Hiermee ga je op ontdekkingsreis in je eigen verhaal. Hoe eerlijker je bent tegenover jezelf, hoe groter de waarde van deze ontdekkingsreis, jouw Quest.

Heb je een droom of verlangen? Wat vind je belangrijk? Wanneer ben jij gelukkig? Die vragen zijn makkelijk gesteld en lang niet zo makkelijk te beantwoorden. Er zijn immers eindeloos veel mogelijkheden. De wereld ligt zogezegd aan je voeten. En in plaats van dat dit gegeven het je makkelijk maakt, maakt het alles juist moeilijker. Er maar één oplossing: achterhalen wat jij echt wilt en wat echt bij jou past.

Het eBook MMQ informeert je, leidt je door een aantal vragen heen en en inspireert je te doen wat jij wil doen. Je kunt het op je eigen tempo doorlopen. Waar en wanneer jij wilt, want het is een invulbare pdf. Voor slechts €27,50 heb je altijd je eigen gids bij de hand en …  je kunt het zo vaak gebruiken als je wilt.

Bestel hier.

 

Incompany coaching en training

Werkgevers kiezen steeds vaker voor het aanbieden van coaching aan hun medewerkers. Jouw werkgever ook? Dit is een effectieve manier om jou te faciliteren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ook is coaching een laagdrempelige aanpak bij problematiek die professionals tegenkomen in de arbeidscontext, denk bijvoorbeeld aan de gevolgen van de corona-epidemie.

Vanaf €175,-

Meer details

We maken enorm veel mee in ons leven. Soms lopen we gewoonweg tegen iets aan waar we met behulp van vrienden, familie of de huisarts niet uitkomen, en wat ‘niet ernstig genoeg’ is voor een psycholoog. Vraag je werkgever of je begeleid kunt worden door Millennial Coach.

Lees hier meer over coaching.

Nog vragen?

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden