Werken met Millennials

Millennial Coach

De natuurwetten van samenwerking zijn veranderd.

 

 

 

Veel organisaties hebben zichzelf (nog) ingericht conform het principe van productielijnen uit de industriële revolutie. Met functieomschrijvingen, beperkte autorisaties en informatie op need-to-know-basis. Maar de kenniswerkers van nu zijn geen professionals die repetitief een onderdeel in een Ford vastzetten; zij staan niet uur na uur op dezelfde plek in jouw fabriek dezelfde handeling uit te voeren. 

De wereld van (hoogopgeleide) Millennials is er een van voortdurende dynamiek waarin je 24/7 contact kunt hebben met iedereen en alles wat je belangrijk vindt, informatie en feedback non-stop beschikbaar zijn en technologische ontwikkelingen incrementeel plaatsvinden.

Hoe werk je samen met Millennials?

Het is noodzakelijk een reëel beeld te schetsen van de organisatie en van de mogelijkheden voor jonge professionals. Vervolgens kun je de samenwerking inrichten met de drie natuurwetten van de Millennials in het achterhoofd:

 • regel dat alle informatie die zij vanuit hun perspectief nodig hebben altijd toegankelijk is;
 • zorg ervoor dat er iemand is die regelmatig feedback geeft en bij wie ze hoe dan ook terecht kunnen als ze vragen hebben over hoe zaken aan te pakken en wie waarvoor te benaderen;
 • sta oprecht open voor hun ideeën wat er beter kan en maak verandering ook praktisch mogelijk door serieuze experimenten met impact en budget op de organisatie toe te staan.

Op die manier krijgen Millennials energie van hun werk. En dat is wat je nodig hebt voor een gezonde en duurzame relatie.

 

Het nut van coaching

Door de juiste vragen te stellen, gaat iemand dieper nadenken over het eigen aandeel in situaties. Het houdt een spiegel voor, reikt handvatten aan en geeft moed. Belemmerende overtuigingen worden vervangen door authentieke kracht.

Waarom extern?

Juist wanneer een coach geen onderdeel is van de organisatie waarbij de medewerker in dienst is, is het veel makkelijker voor hem of haar om alles met de coach te delen. Vertrouwelijkheid is 100% gegarandeerd. 

1e Millennial Coach

De eerste officieel geregistreerde Millennial Coach van Nederland is Manny Moerman. Ze ziet dat Millennials anders in het leven staan dan eerdere generaties met name als gevolg van de digitalisering. Ze gelooft dat het in ieders belang is als de individuele Millennial op een persoonlijke en passende manier wordt begeleid in leven en werk.

Manny Moerman is de 1e Millennial Coach van Nederland

Team

Continuïteit

Millennial Coach werkt samen met zelfstandig opererende coaches die de visie en werkwijze van Millennial Coach onderschrijven. Zo is continuïteit extra gewaarborgd.

“Ik coach en/of train mensen die het anders willen: werk, contact met anderen, leven én schrijven. En als je werkt bij de overheid, ben je bij mij helemaal op de juiste plek.

Kirsten

“Ik begeleid hogeropgeleide Millennials op een persoonlijke manier in hun leven en werk. Gelijkwaardigheid, directheid en humor zijn kenmerkend voor mijn stijl van coachen.

Manny

Veelbelovende Young Professionals werven is niet zo moeilijk;
hen behouden voor uw organisatie is een stuk lastiger.

Met deze Twaalf Tips heeft u de basis in handen.

  Naam:

  Organisatie:

  Functie:

  E-mail:

  Uw gegevens worden gebruikt voor het versturen van het e-book en het versturen van informatie over coaching van Young Professionals en de thema’s die daaraan gerelateerd zijn. U kunt zich altijd uitschrijven. Zie mijn Privacyverklaring voor meer informatie.

  Contact

  Over Millennial Coach

  Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

  Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

  Partners

  Leden

  Webshop

  © Millennial Coach 2020

  Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

  Algemene Voorwaarden