De 12 Tips

12 BEWEZEN tips voor ORGANISATIES die succesvol willen samenwerken met MILLENNIALS

 

Download hieronder gratis De 12 Tips van Millennial Coach.

Veelbelovende Young Professionals werven is niet zo moeilijk;
hen behouden voor uw organisatie is een stuk lastiger.

Met De 12 Tips heeft u de basis in handen.

  Naam:

  Organisatie:

  Functie:

  E-mail:

  Uw gegevens worden gebruikt voor het versturen van het e-book en het versturen van informatie over coaching van Young Professionals en de thema’s die daaraan gerelateerd zijn. U kunt zich altijd uitschrijven. Zie mijn Privacyverklaring voor meer informatie.

  Menig manager ondervindt uitdagingen in de samenwerking met Millennials. Herkent u dat? Een van de signalen is of er begrip bestaat tussen de verschillende generaties onderling. Hoeveel Millennials werken er eigenlijk in uw organisatie? En bevelen de Millennials die bij u werken uw organisatie bij hun vrienden aan? Als u meer wilt weten, overweeg ons in te schakelen. Wij kunnen een kennissessie verzorgen afgestemd op de organisatiebehoefte rond het samenwerken met Millennials.

  Lees ook eens

  De fundamentele vergissing bij het werven van Millennials.

  Salaris als breekpunt tussen werkgevers en Millennials.

  Maak een afspraak

  Hi, ik ben Manny. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen!

  Persoonlijk Profiel Analyse

  Krijg inzicht in je sterke punten, je communicatiestijl, je waarde voor de organisatie, je motivatoren, en hoe je handelt onder druk.
  Ben je lid? Dan krijg je korting.

  €297

  Meer details

  De Persoonlijk Profiel Analyse is een online gedragsassessment dat nauwkeurig inzicht geeft in je werkgedrag. In circa 8 minuten beantwoord je op jouw moment en op jouw plek 24 vragensets. Daarna ontvang je een digitaal rapport dat we bespreken in een persoonlijke gesprek van ongeveer 1 uur, telefonisch, via ZOOM of eventueel op locatie. Als lid krijg je 10% korting. Je betaalt dan niet €297,- maar €267,-.

  Nog vragen?

  Over Millennial Coach

  Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

  Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

  Partners

  Leden

  Webshop

  © Millennial Coach 2020

  Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

  Algemene Voorwaarden