Online intake

Voor een snelle start
De eerste stap is soms het moeilijkst

Twijfel je eraan of je coaching wilt?

Wat helpt is eerst het een en ander voor jezelf op een rij zetten. Daar kun je de online intake voor gebruiken. Beantwoord rustig de vragen. Pas daarna besluit je of je het formulier wilt insturen.

Wat gebeurt er als je het formulier instuurt?

Ik neem je antwoorden zorgvuldig door

Ik neem telefonisch contact met je op

We maken alvast kennis

We bespreken wat je hebt vermeld

We maken een afspraak als jij dat wilt

Kennismaken

Als je iets wilt veranderen in je leven, dan kan dat best spannend, verdrietig of pijnlijk zijn. Je gaat dingen vertellen die je misschien niet zo snel zou vertellen aan je familie of vrienden. Sterker nog, het kan maar zo zijn, dat je dingen gaat vertellen aan je coach waarvan jezelf niet eens wist dat ze er waren. En dus is het belangrijk dat je je op je gemak voelt. Het telefoontje na het intakeformulier is als eerste bedoeld voor jou om te ervaren of je wel verder wilt gaan. Wees daarin gewoon eerlijk. Daar heb je zelf het allermeest aan en dat is waar het om gaat. Want je zet deze stap niet voor mij als coach, maar voor jezelf.

Maak kennis met Manny Moerman

Online Coaching Opties

Persoonlijk Profiel Analyse

In 10 minuten ontdekken wat je sterke kanten en motivatoren zijn? Doe de Persoonlijk Profiel Analyse, gewoon thuis, op het moment dat het jou past.

eBook Millennial Mind Quest

eBook Millennial Mind Quest

Wat is jouw verhaal? Waar sta jij voor? Welk levensdoel streef jij na? Ontdek het met het MMQ e-Book. Wil je daarna meer? Schrijf je dan in voor de workshop.

Coaching op afstand bij Millennial Coach

Online training

Online training is een handige manier om te starten met het ontwikkelen van je bewustzijn en zelfinzicht. Jij bepaalt zelf het tempo.

Contact

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden