Coaching bedrijven

volgens Millennial Coach

Bereid de mensen in uw organisatie voor op een ongewisse, verre toekomst.

 

Bedrijven en organisaties bewegen zich in het spanningsveld tussen dagelijkse operatie en de strategische uitdagingen. Veel is te plannen. Maar geen enkel strategisch plan kan de organisatie behoeden voor wat nog onbekend is.  

Wie zich toch wil voorbereiden bedient zich van allerlei bronnen en inzichten. Managementtheorieën, economische modellen, trendwatchers. Geven ze voldoende houvast?

Millennial Coach ziet het anders. Het vermogen van een organisatie om met het onbekende om te gaan ligt besloten in de veerkracht, weerbaarheid en creativiteit van de talentvolle mens die zich verbinden wil met die organisatie.

 

 

Wat doet Millennial Coach voor uw organisatie?

Millennial Coach biedt een aanpak die de hogere ambitie van de organisatie verbindt aan ethisch-strategische talentontwikkeling.
Deze stoelt op drie pijlers:

  1. Embedded Coaching;
  2. Advanced Intervention;
  3. Organisational Desire.

1. Embedded Coaching

In een intensief coachtraject ontdekken individuele deelnemers hoe ze bijdragen aan de organisatiedoelen vanuit hun persoonlijke waarden en doelen. Ze ontwikkelen veerkracht en herkennen hun eigen stem. Hierdoor kunnen ze onverwachte situaties omarmen en krachtig handelen ten gunste van de organisatie.

2. Advanced Intervention

De professionele mens vindt zijn oorsprong in persoonlijk gedachtengoed. Via een specifieke combinatie van interventies zorgen we voor een groepsgewijze versterking van de ontwikkeling van Millennials in uw organisatie. Onderdeel is een reflectieve dialoog die bijdraagt aan het samenwerkend vermogen van de groep. 

3. Organisational Desire

Via verschillende werkvormen stellen we vast wat ten diepste de motivatie is die de organisatie drijft. Dit absolute waartoe geeft niet alleen richting maar ook energie aan ieder die voor de organisatie werkt. Door zich hiermee te verbinden kunnen mensen oplossingen vinden in de meest uitdagende situaties die de toekomst aanreikt.

Programma

Het programma bestaat uit drie modules. De basis is de Embedded Coaching. De kern van het programma is de Organisational Desire. De versnelling komt vanuit de Advanced Intervention. 

Na een kennissessie die op uw situatie is toegesneden, ontvangt u een vrijblijvend adviesrapport. Welke keuze u ook maakt, Millennial Coach en haar partners verzorgen een programma dat bijdraagt aan het behalen van uw strategische talentontwikkelingsdoelen voor de toekomst.

In company 

Incompany traject 1

Succesvolle start

Mentoring en coaching voor juniors. Doel: het verwerven van een professionele werkhouding voor een succesvolle start van het dienstverband. 

Incompany traject mogelijk

Incompany traject 2

Professionele identiteit

Verdiepende coaching voor mediors. Doel: het versterken van de professionele identiteit, het bevragen van assumpties, en gericht excelleren.

Incompany traject mogelijk

Kennissessie voor organisaties

Kennissessie

Hoe herkent u specifieke Millennial-issues? Welke kwesties spelen er in uw organisatie? Hoe gaat u ermee om? Ontdek het in een actieve kennissessie.

Maatwerk voor organisaties

Contact

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden