Ga zonder stress door de coronacrisis

Creëer je eigen motivatie, plezier en perspectief

Ervaar jij ook de negatieve effecten van de coronacrisis?

Een crisis zet het normale leven stil. Alles gaat anders en je wilt het liefst terug naar hoe het was. Maar één ding is zeker: het wordt nooit meer hetzelfde. Wat er straks definitief veranderd is, weten we nu nog niet. Hoe ga jij zonder stress door de coronacrisis? Al jaren help ik jonge professionals te dealen met lastige situaties. Privé en professioneel. Soms vinden we verandering fijn, willen we groeien en onszelf uitdagen. Maar als we worden gedwongen, dan kan het best lastig zijn om op dezelfde manier naar verandering te kijken. Dan kunnen we weerstand voelen en ons verzetten. Dit is niet altijd logisch. De situatie is zoals ze is, dat weet je. En toch zitten er in je hoofd gedachtes waardoor je in opstand komt, onverschillig wordt, gestrest raakt of je zelfs wanhopig voelt. Wat nu? Einstein zei het al: “Problemen kunnen niet opgelost worden op het niveau van denken waarop ze zijn gemaakt.” Een crisis kun je niet bezweren met dezelfde handelingen en gedachten als die waardoor ze is ontstaan. Een crisis wijst je juist op zaken die je mag veranderen, om ervan te leren, te groeien en beter van te worden. Zodat je boven de crisis uitstijgt en vol vertrouwen je leven leidt. Ik heb me de afgelopen jaren gericht op het helpen ontwarren van gedachtes. Ik ben begonnen met die van mij en geloof me, dat was een uitstekende leerschool. Nu help ik al jaren anderen. En elke keer is het weer raak: als je jezelf kent, kun je elke crisis aan.
ontmoet Manny Moerman

De crisis als jouw springplank

De crisis kun je zien als een springplank in plaats van als vijand. Het is een natuurlijke reactie om te kijken naar wat een crisis ons kost, naar de last die hij met zich meebrengt en zelfs de problemen die hij veroorzaken kan. En vooropgesteld: voor de mensen die persoonlijk door corona zijn getroffen, is dat vreselijk. Daar wil ik absoluut niets aan af doen.

De kunst is een crisis aan te grijpen voor meer helderheid. Jouw reactie op een crisis geeft je aanknopingspunten voor begrip van en voor jezelf. Deze springplank geeft je de mogelijkheid er bewust iets mee te doen. Ik heb geleerd te kijken naar de ruimte de een lastige situatie biedt. Het is als ’s nachts rijden op een 80 km-weg met de tegenliggers aan de andere kant van de middenstreep. Als je je blik richt op hun lichten die in je ogen schijnen, is de kans groot dat je ook in hun richting stuurt. Het gaat erom langs de lichten heen te kijken, naar de witte streep rechts van je. Dan weet je waar je heen moet sturen. Zo is het ook met een crisis. Kijk er langsheen, zie de ruimte die erdoor ontstaat.

Wil jij weten in welke lichten jij steeds kijkt en hoe je je blik kunt afwenden?

Deel waar je tegenaan loopt. Stel je vragen. Ga zonder stress door de coronacrisis.

Emma, Projectleider

Manny weet de juiste vragen te stellen waardoor je leert waarom je doet wat je doet en hoe je jezelf beweegt in een organisatie (maar ook daarbuiten). In drie gesprekken heb ik al inzichten opgedaan waar ik waarschijnlijk de rest van mijn loopbaan op terug kan vallen.

Kristiana, adviseur infrastructuur

Manny is een soort van polsbeschermer – aanwezig wanneer je je gezicht dreigt te smeren over het asfalt tijdens skeeleren. En wanneer je gewoon moet beseffen dat vallen tot een mogelijkheid behoort. Ik heb van haar veel geleerd en dit zal mij zeer zeker verder helpen in mijn carrière.

Krijg nieuw inzichten. Vind nu je ruimte.

Eigenwijze training om sterker uit de crisis te komen

Dit houdt de training in:

Unieke combinatie maatwerk en online

Ruimte voor persoonlijke aanpak

5 interactieve sessies

Minstens 5 informatieve video’s

Toegang tot deze video’s t/m 30-06-2021

Gratis downloadbare hand-out

Je krijgt toegang tot de video’s op Vimeo via links en codes.

 

Profiteer van de 10 jaar coachervaring en 50 jaar levenservaring van coachexpert Manny Moerman.

Ga zonder stress door de coronacrisis.

Contact

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden