Millennial Coach

Zo kan het ook

Voor een nieuw perspectief

op leven en werk

Life coaching voor hoogopgeleide Millennials

Een life coach helpt jou jezelf in positieve zin te ontwikkelen. Jij bepaalt welke aspecten van je leven aan bod komen.

Expert partner voor organisaties

Met Millennial Coach bent u verzekerd van de juiste aandacht voor al uw hoogopgeleide talenten.

Wat is coaching?

Soms gaat iets niet lekker in je leven. Je praat er misschien met je vrienden over, maar komt er niet uit. En een psycholoog? Dat voelt misschien als een stap te ver. Coaching is een manier om zaken op de rit te krijgen en het beste uit jezelf te halen. Het is laagdrempelig en kan snel.

 

Voor wie is coaching?

Iedereen kan gebruik maken van coaching. Je hebt geen verwijsbrief nodig en je hoeft ook niets ernstigs te mankeren. Sterker nog, er is niets mis met je als je coaching wilt. Reken af met wat niet langer goed is voor je. De best mogelijke versie van jezelf worden is gewoon slim!

 

Voelt je nieuwe baan niet goed?

Herken je dit…

  • Vraag je je regelmatig af: “Is dit het nou?”
  • Twijfel je eraan of je dit werk wel wilt blijven doen?
  • Ga je steeds vaker met tegenzin naar je werk?
  • Vind je dat je niet moet klagen?
  • Ben je blij als de werkdag weer voorbij is?

Plan een intakegesprek met een coach

  1. Maak kennis met je coach.
  2. Inventariseer samen waar je precies op vastloopt.
  3. Besluit of je dit in een kort traject wilt oppakken.

Assertiever worden

Wees jezelf en spreek je uit met respect voor jezelf en de ander. 

Grenzen bewaken

Ken je kracht en je zwakte, weet wat bij jou past en wat niet, en wees trouw aan jezelf.

Motivatie vinden

Weet wat jou ontmoedigt en ontdek hoe jij jezelf in beweging krijgt en houdt.

Leren loslaten

Begrijp waar jouw verantwoordelijkheid eindigt en accepteer wat is.

Wat vind jij belangrijk?

Is het je wel eens opgevallen hoe vaak er wordt gevraagd naar wat je hebt bereikt? En hoe weinig naar wat jou drijft? Onze focus ligt vaak op resultaten. Prima. Er is alleen nogal een verschil of die resultaten voortkomen uit extrinsieke motivatie of intrinsieke motivatie. Ben je intrinsiek gemotiveerd, dan heb je veel meer voldoening en plezier. Als je hard werkt, zonder dat je dit kunt koppelen aan waar jij waarde aan toekent, dan is je werk lastig vol te houden. Dus: wat vind jij belangrijk?

 

Stress!

Stress en burn-out komen relatief veel voor onder Millennials. Een burn-outcoach helpt jou een burn-out te voorkomen of ervan te herstellen en terugval tegen te gaan. Herken je burn-outklachten bij jezelf? Begin vandaan nog.

Hiernaast: vier studenten van de TV Academy gingen op onderzoek uit. In deel 2 van EFFE RUSTIG NOU interviewen zij Manny Moerman.

ontdek Wie je bent en Wat je wilt

Succes, geld, gezondheid, geluk… Wie wil dat niet? In  ons streven daarnaar komen we regelmatig onszelf tegen. Soms lijkt het wel of wat we het liefste willen buiten ons bereik ligt. Hoe hard we ons best ook doen.

Wat altijd helpt, is teruggaan naar je basis. Weet wie je bent, wat je wilt en wat jou nu tegenhoudt. Er zijn allerlei manieren om daar achter te komen. Deze programma’s helpen je flink op weg.

1. je Brein je Baas

Ontdek in een korte online training hoe je brein werkt. Weet welke trucjes je onbewust toepast en word je eigen denken weer de baas.

2. Succesvolle start in je baan

Je eerste baan kan voelen als een achtbaan. Gun je zelf een pas op de plaats om alle ontwikkelingen door te nemen. Bespreek waar je in het dagelijks leven, zowel privé als professioneel, mee worstelt en maak een succes van je eerste baan.

3. Je levensmissie ontdekken

Waar doe je het nu eigenlijk allemaal voor? Waar ben je naar onderweg? Hoe wil je je carriëre verder zinvol vormgeven? In deze workshop kom jij je levensmissie op het spoor.

4. Professionele identiteit

Ben je op het werk dezelfde persoon als thuis? Hoe verhoud jij je tot de organisatie waar je werkt? In een kort traject ontdek jij je professionele identiteit.

5. Zonder stress door een crisis

Als je in een crisis zit, weet je soms niet meer waar je je nog aan vast kunt houden. De wereld staat op z’n kop. Ontdek hoe jij een crisis te boven kunt komen via deze online training met workshopvideo’s en korte persoonlijke Zoom-sessies.

Over Manny

“Ik ben positief ingesteld, daadkrachtig en ontwikkelingsgericht. Verder heb ik een hekel aan autoriteit op basis van macht en aan politieke spelletjes. Tijdens mijn carriėre in het communicatievak zag ik hoe bedroevend het was gesteld met de begeleiding van jonge professionals. Ze moesten in een hokje passen, in plaats van dat er werd gekeken naar de hele mens en alle kwaliteiten. Dat was mij ook overkomen. De begeleiding die ik toen zo nodig had, geef ik graag aan de professionals van nu.”

Testimonials

“Door gesprekken met Manny heb ik mijn werk juist leren waarderen en heb ik een andere kijk op het werk (en het leven) gekregen.

Tijdens het coachtraject met Manny leerde ik een balans te vinden tussen het rationele en intuïtieve. Dit heeft mij vooral geholpen in het nemen van beslissingen en het vergrootte ook mijn zelfvertrouwen.”

Niet alleen is Manny professioneel in haar vakgebied, maar ook menselijk. Zij maakt grapjes, lacht en dwingt je niet tot ongemakkelijke antwoorden waar je emotioneel van moet worden.

Contact

Over Millennial Coach

Millennial Coach is dé specialist in het coachen van hogeropgeleide professionals van de Millennial Generatie. Sinds 2015.

Privacyverklaring Millennial Coach (AVG)

Partners

Leden

Webshop

© Millennial Coach 2020

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, geluid, video, etc) die u op deze site en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Millennial Coach. De rechten van de beelden berusten deels bij Millennial Coach; overige beelden zijn betrokken van gratis platformen.

Algemene Voorwaarden