Welkom!

Loop je steeds tegen hetzelfde aan in je werk, of je privéleven? Denk je dat er iets beters voor je is weggelegd? Of zit je er helemaal doorheen, dreigt een burn-out? Vraag je je af wie je bent en wat je wilt?

Millennial Coach daagt je uit regie te nemen over jezelf en je loopbaan. Van loopbaancoaching tot persoonlijk ontwikkeltraject: ontdek wat je wilt en wat je belemmert, erken jouw talent en kwaliteiten en kies met wie je samenwerkt. Connect – Contribute – Co-create!

voor particulieren
voor bedrijven

ontdek je unieke potentieel

Millennial Coach

Je wilt uitdaging in je werk, jezelf ontwikkelen en bijdragen aan de maatschappij. Maar ook balans tussen werk en privé en zicht krijgen op wat je (echt) wilt. Ondertussen loop je tegen dingen aan, je voelt je misschien belemmerd of niet gehoord. Misschien ben je boventallig of ontslagen of weet je het gewoon allemaal niet meer. Of je hebt een burn-out.

Hoe vind je je eigen weg en krijg je (weer) de regie in handen? Dit vraagt allereerst om bewustwording. Bewustwording van wat jij denkt, doet en wilt. Vervolgens bekijk je je opties en kies je. En tot slot kom je in actie en ervaar je. Zo ontdek je stap voor stap jouw unieke potentieel.

Haal het beste uit jezelf. Krijg inzicht in je eigen waarden en gedrag en dat van je omgeving. Ontdek wat jouw unieke bijdrage is aan de samenleving en welke rol jij speelt in het bereiken van gezamenlijke doelen. Hoe?

Met een coachtraject gebaseerd op het 3C-model kun je in je eigen tempo stappen zetten in je ontwikkeling, loopbaan en leven. Het 3C-model staat voor Connect, Contribute & Co-create.

Het zijn drie belangrijke waarden van de nieuwe generatie en ook jij krijgt ermee te maken, of je nu wel of niet tot de Millennial Generatie behoort. Sluit je aan.

Connect

Contribute

Co-Create

Diverse trajecten

Met de trajecten van Millennial Coach krijg je grip op je eigen denken en handelen. Hierdoor ben je in staat keuzes te maken die passen bij jou, zowel in je persoonlijke leven als in je werk.

Loopbaanbegeleiding

Soms is het tijd voor de volgende stap, of dat nu uit vrije wil of uit noodzaak gebeurt. Verandering kan eng zijn, maar ook razend bevrijdend. Want er is zoveel meer dan dat wat je nu kent. Ontdek het via ons loopbaantraject.

Heroriëntatie voor zp’ers

Je bent een zelfstandige professional en vermoed dat je beter een andere weg in kunt slaan. Maar wat en hoe precies? In Millennial Coach vind je de sparringpartner die jou een spiegel voorhoudt waardoor je je gedachten kunt aanscherpen en tot actie overgaat.

Puur maatwerk

Liever losse coachgesprekken? Dat kan ook.
Bel voor meer informatie: (06) 10420440.

Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit zit wat ons betreft niet in het aanleren van vaardigheden en trucjes, maar in het opheffen van belemmerende overtuigingen en ondermijnende gedragspatronen. Kijk jij in de spiegel?

Beat the burn-out

Ongeveer 14% van de werkenden in Nederland heeft burn-out(klachten). Ben jij emotioneel uitgeput? Voel je je verwijderd van anderen? Heb je de neiging jezelf negatief te beoordelen? Dan is het nu tijd om jezelf een uitweg te bieden. Jij kunt je burn-out verslaan.

Hoogbegaafdheid

Hoogbegaafd zijn is niet voor iedereen een ‘walk in the park’. Je kunt tegen veel onbegrip, weerstand en frustraties oplopen en die ook in jezelf ervaren. Millennial Coach helpt je je hoogbegaafdheid te zien voor wat het is, een prachtig instrument, en hoe daarmee om te gaan.

online intake
meer informatie

contact

Millennial Coach
Manny Moerman
Distel 38
3893 GP Zeewolde

Coachlocatie
OndernemersComplex
Van Asch van Wijckstraat 1-9
3811 LP Amersfoort

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Soort aanvraag

Bericht